Strache osztrák alkancellár kitálalt a bevándorlási hullámmal kapcsolatban!

2018. március 16., péntek
Végre olyat ismert el az EU vezetése helyett,a mit már régóta sejtett mindenki.

Olyan dolgoz jelentettek ki, azaz ismertek el, amit korábban nem nagyon, vagy próbálta az EU vezetése teleesne elbagatellizálni.

Az elbagatellizálást pedig úgy kell érteni, hogy nem engedték, hogy ezek az információk a széles nyilvánosság előtt megjelenjenek.

Most Heinz-Christian Strache kancellár egy közösségi médiában megjelent videóban kommentált valamit, és nyilatkoztatta ki a nyilvánvaló összefüggést.

Az elmúlt napokban egyre több támadás látott napvilágot Bécsben. Ez pedig alaposan felkorbácsolta az emberek kedélyét.

„A kormányzati programban abban állapodtunk meg, hogy szigorúbb büntetéseket fogunk kiszabni a sz3xuális és erőszakos bűncselekmények elkövetőire...

"Szinte minden nap olvasunk arról, hogy ilyen jellegű támadásokat hajtanak végre főleg menedékkérők”.Ez a 2015-ös menekülthullám következménye és a korábbi kormányok teljesen hibás menekültpolitikájának”.

Hozzátette:

„Összehasonlítva ezen emberek legtöbb származási országával, a büntetések Ausztriában nevetségesek. Az elrettentés itt a nullával egyenlő.”

Ez az, amiről az EU vezetése nagyon sokáig nem akart beszélni.

Mi több, próbálták teljes mértékben elhallgatni. A hibájukat pedig nem ismerik be, pedig Európa megmentése szempontjából elengedhetetlen lenne az, hogy a vezetők megtegyék a nagy irányváltást.

A helyzet azonban az, hogy nem akarnak irányt váltani.

Ők már rég eladták a lelküket az ördögnek, és más kultúrák és ideológiák mellett köteleződtek el...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 126164

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet