Szanaht fáraó a földtörténet első, elfeledett nefilim óriása?

2017. augusztus 8., kedd




Az uralkodásának földönkívüli gyökerei a vérvonaláig vezetnek vissza. Tényleg létezhettek a Földön óriások?

A tudomány jelen állása szerint úgy tűnik, bizonyítást nyerhet az első igazi óriás léte, és személye.

Az ősi kultúrákban és különféle általuk szőtt mesékben, legendákban, történetekben korábban többször feltűntek óriások, melyek feltehetően nefilim lények voltak, akik a szóbeszédek szerint a csillagok körül érkeztek le hozzánk.

Ezen kultúrák mind ugyanabból az eredőből táplálkoztak, és építkeztek, bárhol is kutasson az ember.

A pelaoasztronautika szerint ugyanis a Föld minden népét és vidékét meglátogatták az idegenek.

A friss tanulmány rámutat arra, hogy Szanaht fáradó feltehetően egy igazi óriás volt. Felegyenesedve ugyanis magasabb volt, mint 2 méter, így ő lehetett az első olyan ismert óriás, melyről az egyiptomi történelem írásos emlékei is megemlékeznek.

Mindennek tudományos alapja van. A túl sok növekedési hormon a valóságban is extrém magasságot idézhet elő – a felgyorsult és túlzott növekedés állapotát gigantizmusnak, vagy óriásnövésnek nevezik. A rendellenesség hátterében sokszor egy, az agyalapi mirigyben kialakult daganat áll.

1901-ben is bukkantak már óriások maradványaira Beit Khallaf közelében.

Annyi bizonyos, hogy a lelet Időszámításunk előtt legalább 2700-ból származhatott. 2 méteres volt maga a csontozat, holott akkoriban a legmagasabb emberek is átlagban csak 170 centiméter magasak voltak.

A paleoasztronautika hívei szerint ez az extrém magasság a földönkívüli vérvonallal magyarázható, míg a tudomány vaskalapos szakemberei szerint pusztán arról lehet szó, hogy a fáraók megfelelő tápanyaghoz és élelemhez jutottak mindig.

De akkor miért találtak már más helyeken egész óriás kolóniákat, akik nélkülözésben éltek?

Abban az időben a gigantizmusban szenvedő óriásokat nem bélyegezte meg a társadalom, sőt, királyokként, felsőbbrendű lényekként kezelték őket.

Ennek az is lehet az oka, hogy a bolygót látogató földönkívüliek is nagyon magasak voltak. Egyes ősi sumer leírások szerint sokuk elérte a 3-4 méteres magasságot is.

Egyelőre még sokat kell kutatni a fáradó vérvonalát, és kellő bizonyítékokat kell gyűjteni, de egyre egyértelműbb, hogy a fáraó, vagy legalábbis a fáraók egy része valóban földönkívüli feljebb menőkkel rendelkezhetett.

Több legenda is arra utal, hogy a fáraók kapcsolatban voltak az éggel, és az ég „lényeivel”. Nem véletlen építették a piramisokat sem, melyek egyfajta kozmikus átjárót képeztek egy másik világgal.

Az emberiség minden egyes ilyen felfedezéssel és kutatással közelebb kerül az ősi idegenek titkának felfedéséhez, de még mindig nagyon messze vagyunk attól, hogy a teljes igazság kiderüljön.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek


Megtekintések száma: 100306





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet