Szellem alak követte a kórházban, filmre vette a jelenést!

2016. június 11., szombat
Egy férfi vérfagyasztó videót tett közzé az interneten, amint egy elhagyatott kórházban egy titokzatos szellemalak bukkan fel, mintha csak követné őt. A kísértet néhány másodpercig tisztán kivehető, majd eltűnik.

A 2016 Májusában feltöltött videó talán bizonyíték lehet sokaknak arra vonatkozóan, hogy létezik a túlvilág. A videón ugyanis egy kísértet tűnik fel, méghozzá nem is akárhogyan.

A felvétel egy Hondurasban található kórházban készült A kórház még napjainkban is aktív, tehát nem egy elhagyatott kórházban készült, ugyanakkor a felvétel készítésének időpontjában senki nem volt a folyosón a felvételt készítő férfin kívül.

Egy fantomalak tűnik fel, amint épp kikukucskál a felvételt készítő irányába. A férfi úgy megijed, hogy gyorsan el is kezd hátrálni, majd mire ismét az alakot filmezi, az hirtelen eltűnik, látszólag a semmibe.

Az a pletyka járja, hogy a kórházban régebben öngyilkos lett egy orvos, és talán az ő szellemét sikerült levideózni.

A szellemalakot gyakran látták már korábban is feltűnni az épületben. Volt, hogy ijesztő, forrás nélküli hangokat lehetett hallani a folyosókon, máskor pedig a villanyokat kapcsolgatta valamilyen rejtélyes entitás.

Akadtak olyan vélekedések is a felvétel kapcsán, mely szerint nem is szellemet látnia  videón, hanem egy földönkívülit, mely elvesztette emberi álcáját.

Természetesen a szkeptikusok azt gyanítják, hogy talán módosított felvételről van szó, és csupán számítógéppel van elkészítve a fantomszerű lény.

A videót azonban több szakértő is megvizsgálta, és egyelőre nem találtak arra utaló jelet, hogy trükk volna, vagy ha igen, akkor egy nagyon ügyes és precíz átveréstől van szó.Rengetegen hisznek a szellemekben arrafelé, de az egész világról elmondható, hogy az emberek túlnyomó többsége hisz a túlvilág, vagy valamiféle halál utáni élet létezésében.

bizonyitekok-a-tulvilagra

Egy korábbi cikkünkben már kielemeztünk 6 olyan bizonyítékot, mely erősen amellett szól, hogy a túlvilágról szóló beszámolók, tapasztalatok nem pusztán a képzelet szüleményei.

Mindannyian túléljük a fizikai test halálát? Tudatunk ténylegesen tovább él egy álomvilágban, még halálunkon túl is? Sokak szerint igen, és a halálunk utáni élet túlmutat mindenen, amin addig végigmentünk.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 23415

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet