Szellemalakot fotóztak a Stanley Hotelben

2017. január 15., vasárnap




A szellemalakról sokan azt gondolják, hogy egy Lucy nevű lány szelleme.

A Stynley Hotel kísértetei

Nem annyira köztudott, de a Stanley Hotel ihlette annak idején a Ragyogás című nagysikerű művet, mely az egyik leghíresebb, egyben legklasszikusabb Stephen King történet.

A Coloradóban található Stanley Hotelben már számtalan megmagyarázhatatlan, természetfeletti jelenséget észleltek az ott több éjszakát eltöltő vendégek.

A hotellel kapcsolatban számtalan ijesztő, már-már kísérteties legenda kering, de kétségtelenül az egyik leghátborzongatóbb egy Lucy nevű kislányhoz fűződik.

Ahhoz a kislányhoz, akinek a szelleme még most is ott kísért a hotel falai között, és nemrég sikerült is lekapni.

A fotón jól látszik, ahogyan egy a lépcsőnél álló vendég mellett megjelenik egy rózsaszín gyerekkosztümben.

Lucy, a szellemlány

A kislány szelleme egyértelműen ott van a képen, és azóta a szakértők által is megvizsgált képről minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy nem manipuláció. A kislány szemének tükröződése is látszik nagyon halványan rajta.

A fotó elkészültének pillanatában a mellette álló alak elmondása szerint senki sem volt körülötte, de érzékelt egyfajta bizarr jelenlétet, mintha valaki közvetlenül figyelte volna.

Akik már látták a képet, és ismerik a hotel sötét múltját, biztosak benne hogy Lucy, a szellemlány alakja látható rajta.

Lucy egy 13 éves kislány volt, aki eredetileg egy menekült volt, és a hotel pincerendszerében bujkált az őt kereső hatságok elől.

Mindez sok-sok évvel ezelőtt történt a Lucy-t említő legenda szerint. A hotel tulajdonosai nem is tudtak róla, azonban egy jelentős átépítés és felújítás során a hotel pincerendszerét is átnézték, ekkor botlottak bele az odalent élő kislányra.

A kislányt bár nem adták át a hatósásoknak, elzavarták. Aznap éjszaka kivételesen hideg, fagyos idő volt, és a hőmérő higanyszála is fagypont alá süllyedt.

A kislány halálra fagyott testét csak később találták meg a környéken. Azóta állítólag Lucy szelleme ott kísért az épület falai között. Szinte senki nem mer lemenni a pincébe, pedig azt beszélik, hogy ott lehet a leggyakrabban látni a kislány túlvilági alakját.

A hotel dolgozói is többször látták a lányt, és a fotón látott alakot egyértelműen vele azonosították. Hogy miért nem lelt még örök nyugalomra a szellem, azt nem tudni, de többször játak a hotelben már paranormális kutatók.

Mindez idáig azonban senkinek sem sikerült felvennie Lucy-vel a kapcsolatot...

kísértet szellem szellemek kísértetek parranormál


Megtekintések száma: 114679





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet