Szépen csöndben ér véget az Európai civilizáció uralma Európában

2018. március 12., hétfő
Jogtól megfosztott nemzetek végnapjai?

Mi törétnik Európában? Felszámolás. méghozzá aq saját felszámolásunk. Ezt így egy az egyben kijelenthetjük.

Ráadásul az a legborzalmasabb az egészben, hogy a legtöbben azt várják, hogy azt mondjuk: ez a bevándorlás és a bevándorlók hibája.

Pedig ez NEM ÍGY VAN!

Gondold csak végig az egészet az elejétől. MI voltunk, az EU az, aki beengedte ezeket az embereket, akik meghívást küldtek kelet felé, melynek visszhangját még Afrikában is hallották.

MI voltunk azok, akik nem emeltük fel azonnal a szavunkat, és látva, hogy a többiek is "bénán" nézik végig az egészet, teljes apátiába fulladtunk.

A társadalmunk végnapjai,t a nyugati világ felszámolását mi magunk indítottuk. Mert bűnösök közt is cinkos aki néma...

Arról nem beszélve, hogy ebbe a kollektív multikulturális őrületbe mindenki kivette a maga kis részét.

Bár már a németek is kezdenek ébredfezni, nem túl régen még hevesne támadták hazánkat és a lengyeleket azért, mert kezdetektől fogva ellene voltunka bevándoroltatásnak.

De mi, magyarok is hibásak vagyunk. Sokkal tökösebben és világosabban kellett volna ugyanis fellépnünk a brüsszeli demokraták ellen, talán nem szenvedtet volna ekkora károkat Európa.

Európai népként ugyanis tetszik vagy sem, kutya kötelességünk megvédeni a Kárpát-medencén kívüli régiókat is, mivel Európa őrei vagyunk, egy olyan ősi és rettegett nép, mely ezer évnyi szenvedést volt képes túlélni.

Biztosak lehetünk benne, hogy ezt is túléljük...

Abban azonban óriási történelmi felelősségünk van, hogy hogyan alakul majd innen a világ sorsra, és az iszlám veszedelem mindent felszámol-e, vagy megerősítjük a haldokló nyugatot még akkor is, ha jelenleg még nem akarja, hogy megsegítsék.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 18281

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet