Szeptember 11 a társadalmi mesterterv volt a feszültség becsatornázására egy Közel-Keleti háborúba?

2019. november 10., vasárnap
A teljes igazság arról, ami a színfalak mögött zajlott…?

Szeptember 11 társadalmi és szociális rejtélyére senki sem kíváncsi, holott ez magyarázza meg azt, hogy Valkójában miért és hogyan zajlott le a modern történelem legnagyobb szemfényvesztése.

Ennek során pedig az egész amerikai civilizációt megvezették és egy alapvetően békés, Közel-Keleti világ ellen hangolták.

Az egész 9/11 táptalaját szolgálta egy mérhetetlen gyűlöletnek, amit aztán sikeresen tudtak becsatornázni egy nagy háborúba Afganisztán, Irak és a “többiek” ellen.

Számtalanszor írtunk már arról, hogy a Közel-Keletre az USA mindig is úgy tekintett, mint kiapadhatatlan kőolaj forrásokra.

A valóság az, hogy szeptember 11 merénylete nem merénylet volt, hanem egy belső munka.

Egy az amerikai bankárkaszt állta megrendelt akció, egy false flag hadművelet, mely előkészítette a háborút Irak, Afganisztán ellen.Az adósság alapú pénzrendszer kiterjesztésének mérföldköve volt a kereskedelmi ikertornyok és közel 3 ezer ember “elpusztítása”

Egy olyan Belső Munka volt, melyet a pénzügyi réteg idézett tehát elő, és a nagypolitikát vette rá arra, hogy a háborús kommunikációval végül becsatornázza a szeptember 11. nyomán keletkezett civil gyűlölethullámát az afganisztáni háborúba.

Másképpen talán nem is tudták volna mozgósítani az alapvetően a hidegháború óta háborúellenessé szelídült amerikai társadalmat.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány


Megtekintések száma: 31933

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet