Szeptember 11, Diana hercegnő halála és Kennedy meggyilkolása összefügg!

2018. augusztus 29., szerda




Borzalmas végső játszma folyik a színfalak mögött!

Sneki sem gondolná, hogy egyes események brutálisan összefonódnak egymással...

Ezek az események pedig egy globális végjáték részeiként kerültek a köztudatba...

...legalábbis a háttérben.

Az autós konvojban közlekedő Kennedyt 1963. november 22-én lőtte fejbe Lee Harvey Oswald egykori tengerészgyalogos egy dallasi raktárépület tetejéről.

Azt hogy Oswald adta le a gyilkos lövéseket, minden bizottság bizonyítottnak találta, de az esetleges "megbízókat", vagy egy második lövész jelenlétét máig nem igazolta senki.

A hithű marxista, szovjet szimpatizáns Oswaldot néhány nappal később a dallasi rendőrségen egy helyi bártulajdonos, a kitűnő maffiakapcsolatokkal rendelkező Jack Ruby az amerikai televízió teljes nyilvánossága előtt kivégezte.

Sokak szerint azért történt ez, hogy elhallgattassák a "merénylőt", mielőtt komolyabban beszélne egy titkos háttéralkuról, melyet a titkos háttérhatalommal kötött.

A háttérhatalom ugyanis folyamatosan és szisztematikus módszerekkel takarítja el az útból a nem kívánt személyeket.

Az egész mgé Diana halálával is kapcsolatban állhat és áll is. Diana hercegnő is rálépett ugyanis a káoszt teremtő háttérhatalom tyúkszemére...

Ugyan már majdnem 20 év eltelt Diana halála óta, még mindig nem tisztázták a tragédia pontos körülményeit.

Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed mellett a pár autójának sofőrje, Henri Paul is életét vesztette az 1997. augusztus 31-én bekövetkezett végzetes balesetben. Henri édesapja, Jean Paul azonban korántsem hiszi el, hogy a hercegnő halála egy szerencsétlen véletlennek köszönhető: gyanúját pedig - állítása szerint - a brit rendőrség néhány embere is alátámasztotta.

Dianát megölték, ahogy a fiamat is. Henri egyszerű, járulékos veszteség volt, akit fel kellett áldozni azért, hogy a hercegnő meghaljon. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a fiam nem tett semmi rosszat. 

Mindig őszinte és megbízható volt. A Scotland Yard felügyelői is megkerestek korábban - azt mondták, szerintük is egy eltusolt gyilkosságról van szó. Nem hiszem, hogy valaha kiderülne az igazság. Harminc vagy ötven év múlva talán... de az én életemben már biztosan nem.

Szeptember 11 pedig már csak "hab" volt a tortán.

A titkos háttérhatalmi rend így teljesítette ki a káoszt Amerika-szerte, hogy az emberek felett aztán jogosan kezdjenek el tömeges megfigyeléseket alkalmazni, beférkőzni az emberek otthonába, magánszférájába.

A tömeges megfigyelés pedig jelenleg is zajlik...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr konteó


Megtekintések száma: 37049





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet