Szeptemberben jön Marduk csillaga elpusztítani a Földet egy teória szerint

2017. augusztus 9., szerda




Szeptemberben ütközhet a Föld a Nibiruval?

Sokak igen vészjósló előjeleket festettek egyfajta ördögként a falra. Az összeesküvés elméletek hívei ugyanis azt gondolják, hogy szeptemberben egészen biztosan vége lesz a világnak.

Persze nem eszik olyan forrón a kását! Volt már itt sokszor világvége pánik, és eddig egyetlen alkalommal sem jött el – szerencsére.

A mostani eset azonban sokak szerint most más lesz. Maga a Nibiru fog eljönni, és vagy Földközelségbe kerül, gigantikus anomáliákat okozva a Földön, vagy egyenesen bolygónknak fog ütközni.

Ezt a próféciát már a maják is megírták, és a sumer birodalomban is fellelhetők olyan szövegek, melyek Marduk csillagának közeledésére, és Földi élet végére utalnak.

Eleve az sem lehet véletlen szerintük, hogy Amerikában egy 99 éve nem látott napfogyatkozás fog végbe menni. Ez egy olyan kozmikus együttállási esemény lesz, mely a Nibiru érkezését fogja előrevetíteni. Az sem véletlen, hogy egyre több különféle Nibiru észlelés kerül ki a médiába.

Az emberek ugyanis elkezdték már szabad szemmel, távcsövekkel érzékelni a közeledő égitestet.

A természeti katasztrófák soha ne látott méreteket öltöttek, mert a Nibiru gravitációs hatása már több milliárd kilométerről is hatással van a Földünkre.

A teória hívei szerint azért nem látjuk folyton-folyvást a boygót, mert egy holografikus égboltot vetítettek elénk a HAARP technológiával, hogy az utolsó pillanatokig elfedjék előlünk a valóságot.

Ha valóban igazuk van, és van abban, amit állítanak, akkor szeptemberben véget érhet az emberiség története. A prófécia ugyanis világosan kimondja, hogy a Nibiruval való találkozás a bolygó felszínét mindenképpen olyan drasztikusan megváltoztatja, hogy az emberi civilizáció 98%-a ki fog halni.

Egy hatalmas, kozmikus esemény lesz, egy olyan kataklizma, mely a Naprendszer többi bogyójának egy részének is megsemmisülést hoz majd. A Mars ugyanúgy megsemmisül - újra, és egyes bolygókat egyszerűen kilökhet a Nibiru a Naprendszerből.

Sokan vélik úgy, hogy ezekkel az információkkal a NASA tisztában van.

Azonban nem akar pánikot kelteni, ezért egy mesterséges hologrammal tartják nyugalomban a világot, miközben próbálnak rájönni, hogyan lehetne elkerülni a véget.

Talán az sem véletlen, hogy rengeteg gazdag és befolyásos magánszemély hatalmas földeket vett Amerika belsejében, és különféle szuperbunkereket kezdtek el építeni a föld alatt, mintha csak egy közelgő kataklizmára készülnének.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés világvége nibiru kataklizma próféciák


Megtekintések száma: 53708





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet