Szerencsehozó talizmánok csillagjegyek szerint: ezek segíteni bevonzani a jólétet és a sikert!

2019. február 28., csütörtök




Segíteni fog, ha mindig magadnál hordod!

Az asztrológusok szerint az egyes csillagövek szülöttei számára, csak bizonyos fajta talizmánok biztosíthatnak védelmet, melyeket minden évben az asztrális hatások, ill. körülmények határoznak meg. - írja a Nők országa.

A kulcs szimbóluma jelenti a Kos számára a védelmet ebben az évben. A csillagjegy szülöttei helyezzenek egy kulcs medált a nyakukba, vagy rejtsenek egy kis kulcsot a pénztárcájukba. Ugyanakkor viselhetnek kulcsot ábrázoló ruhadarabokat, kendőket, sálakat.

A Bika számára a védelmet a 7-es szám jelenti. Ennek érdekében viseljünk7 karkötőt a karunkon, vagy ezüstből készült 7-es számot szimbolizáló medált. Hordjunk 7 darab aprópénzt a pénztárcánkban és vigyázzunk arra, hogy ne költsük el egyiket sem év végéig.

Az Ikrek és a dobókocka. Mindenki szereti a dobókockát, hiszen egyik legrégibb szerencse szimbólum, és ebben az évben az Ikrek csillagjegyének szülötteire fog vigyázni. Egy pár nagy dobókocka elhelyezése az irodában jól jöhet, kivédeni az ez évben felmerülő karrier problémákat.

A Rák a katicabogárban bízhat. A Rák szülöttei közel állnak a természethez, ennél fogva nagyon optimális számukra a katicabogár talizmán, melyet akár „márciuska” formájában is használhat, de fontos, hogy egész évben megőrizze.

Az Oroszlán számára jó szolgálatot tehet a kristályokkal kirakott medál. Ebben az évben inkább fehér, átlátszó kristállyal kirakott talizmánt használjon, mint amilyen a gyémánt, vagy a cirkónium, melynek fénye jelenti majd számára a védelmet.

A Szűz csillagjegy szülöttei viseljenek szem formájú medált. Különöse a kék szem napi használata hatásos, mely megvédi a negatív energiáktól és a bajoktól.

A Mérleg számára a háromszög jelenti az egyensúlyt, melyet akár medál formájában ajánlott használnia. Ez a talizmán védelmet nyújt a féltékenység és az irigység ellen ugyanakkor szerencsét hoz a szerelem és a család területén.

A Skorpió válassza a szerencse patkót, akár valódit, akár annak kicsinyített mását, melyre nagy szüksége lesz, valahányszor az üzlet kerül előtérben.

A Nyilas számára jó szolgálatot tesz a horgony, mely védelmet nyújt számára a hosszú utakon és a kiegyensúlyozott életvitel megtartásában.

A Bak szerencse talizmánja a négylevelű lóhere, annak ellenére, hogy nehezen találni ilyet a természetben. Erre nagy szüksége lesz, különösen akkor, amikor az anyagiak kerülnek előtérben.

A Vízöntők számára nagyon szükséges a szív formájú talizmán használata. Ez lehet egy nagyon diszkrét szívecske a karkötőn, a láncon, vagy akár az órán. Ez fogja jelenteni számukra a pozitív energiaforrást, valahányszor fontos döntést kell hozniuk az év során.

A Halak számára az álomfogó jelenti a védelmet. Eredete az indián kultúrába vezethető vissza, ahol azt tartották, hogy az álmok fennakadnak a vásznon, melyek közül a jók átsiklanak a tollakra, míg a rosszak elvesznek az álomfogó közepében található lyukon. A Halaknak meg kell tanulniuk megtartani és megvalósítani a jó álmaikat.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Nők országa


Megtekintések száma: 69684





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet