Szereted a Walkind Deadet, és hiszel az ufókban? Akkor ezt felétlenül nézd meg!

2017. május 7., vasárnap




Rick Grimes háta mögött valami furcsa objektum tűnik fel.

Manapság a The Walking Dead az egyik legsikeresebb sorozat a világon. A zombikról, és időnként az emberi természetről szóló sorozat legutóbbi évada bár véget ért, az emberek érdeklődését alaposan felkeltette valami.

Ugyanis az egyik korábbi rész egyik kiemelkedő jelentében valamire felfigyeltek szemfüles rajongók a háttérben.

Valami olyanra, ami nem odavaló, és akár egy földönkívüli jármű lehet.

És most itt nem arról van szó, hogy Rick Grimes - a főszereplő - háta mögött bent hagytak valamit, ami akár egy modern repülő is lehetne, mint mondjuk a Trójában, vagy a Gyűrűk urában a háttérben elbattyogó traktor.

A rajongók is azonnal kiszúrták, egyes elemzők szerint pedig iszonyatosan nagy sebességgel húz el valami Rick háta mögött.

Vajon igaz lenne a mondás, hogy miközben az eget kémleljük az idegen után kutatva, lehet éppen hátunk mögött osonnak el?

Ha kíváncsi vagy te is, akkor az alábbi videón 28:27-nél lehet látni azt a rejtélyes, korong alakú tárgyat, ami elhúz Rick felett.

Mit gondolsz, mi lehet? A zombi invázió mellett földönkívüli invázióval is meg kell küzdenie?

Külön érdekesség, hogy egy interjúval a sorozat eredeti atyja - a képregények ötletgazdája - elárulta, hogy úgy tudta eladni annak idején a koncepciót, hogy azt monda a kiadónak, hogy a zombi apokalipszis eredeti oka valójában egy földönkívüli támadás.

Ezt aztán később elvetette... vagy mégsem?

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség ufó ufók


Megtekintések száma: 40187





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet