Szervek nélküli holttesteket találtak az utcákon! Szervkereskedelem tizedeli meg a bevándorlókat?

2017. november 19., vasárnap
Megdöbbentő, szövevényes és egyben pokoli hálózatra derítettek fényt.

nem akármilyen részletek derültek ki az elmúlt hetekben egy olyan titkos hálózatról, melynek létezését bár eddig is sejtették az Európában működő szervek és titkosszolgálatok, most végleg bebizonyosodott a jelenlétük.

Egy összetett, országhatárokon átnyúló szervkereskedelmi maffiahálózat működik a nap 24 órájában, akik a migránsokat tizedelik, akik Európába karnak jutni.

Sok esetben ugyanis egy-egy bevándorló a szerveinek egy részét is képes felajánlani csak azért, hogy eljusson az "ígéret földjére".

Az emberkereskedők eleinte pénzt, majd, ha ez nem volt, akkor szerveket kértek a minden reményüket vesztett, vagy csak gazdaságfi megfontolásból Európába behatolni kívánó egyénektől.

Sokaknak ugyanis nincs arra pénzük, hogy megfizessék azt, hogy az EU-ba csempésszék őket, mindannak ellenére, hogy titokban maga az EU is pénzeli az embercsempészeket, hogy a mesterséges bevándoroltatás gond nélkül haladjon tovább.

Az elrabolt ember holtteste aztán több nap múlva egy elhagyatott utcán bukkant fel, a fontosabb szervei nélkül.

Akik megszöktek az embercsempészek hálójából, arról számolnak be, hogy ezeknek a bűnözőknek az emberek élete semmit sem jelent. Tárgyként kezelik őket, majd, miután kibelezték az áldozatukat, szemétként dobják az utcára az értéktelen testeket. - számolt be róla a ViláglátóHírmagazin.

Pár évvel ezelőtti jelentésében a WHO az illegális szervkereskedelem egyik központjaként említette Egyiptomot. A bűnözői hálózatban állítólag nyomozók, orvosok és kórházak is benne vannak.

Ez az egész kormányzati szálakat is érinthet számos országban, ezért bárki, aki komolyabban a dolog mélyére látott, vagy elhallgattatták, vagy már nem él.

Az utóbbi hetekben azonban több szervezet is beleásta már magát a dolgokba, így a titkolózást nem lehetett tovább fenntartani, hiszen ennyi embert tömegesen nem lehetett elhallgatni, mert az óriási nemzetközi botrányt okozott volna.

Míg egyre több szerv nélküli holttestről számolnak be a médiában, addig az EU vezetése a hozzá fűződő szálakat próbálja eltüntetni, és rákenni az egészet az embercsempész bandákra, és a maffia hálózatokra.

Pedig valójában ezek a szervek egyes jelentések szerint Európai kórházakba, állami intézményekbe jutottak el, és használták fel őket illegális úton.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség összeesküvés európa feltáró eltitkolt tények brüsszel


Megtekintések száma: 36017

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet