Szétkorhadó civilizáció: így pusztul majd el a modern emberi társadalom?

2018. január 2., kedd




A veszély már régóta itt ólálkodik körülöttünk. Bármelyik pillanatban megindulhat a Föld végső pusztulása. A társadalmunk már évek óta haldoklik...

Mint ahogyan egykor Róma, Konstantinápoly, Bizánc elbukott, úgy ez a sors vár a globalizált világra is, mely mára az egész bolygót behálózó hanyatló birodalomként létezik.

Egy olyan birodalom ez, ahol nem születik több gyermek. Ahol a termékenységi ráta egyre csökken, és a társadalom a meddőség felé robog megállíthatatlanul.

Ahol az energiaéhségünk akkora, hogy azt a mezőgazdaság és a technológia már nem képes fedezni.

Sáskák módjára zabáltunk, emésztettünk fel mindent magunk körül, és mire már elpusztul minden, rá fogunk jönni, hogy a pénz nem ehető. Ekkor azonban már túl késő lesz.

A modern nyugat hanyatlása már legalább 10 éve zajlik, és ezzel veszélybe sodorja az egész bolygót.

Minden folyamat összefügg mindennel a Földön. A nyugat bukásának óriási hatásai lesznek a Föld élővilágára is.

A hanyatlásunkkal ugyanis a bolygón újra vissza fognak állni majd a paradicsomi állapotok.

Előbb azonban a Földnek egytelen feladata van: tisztító tűzzel felégetni saját „bőrét”, hogy az emberiség nagy részét letakarítsa magáról.

A Föld ugyanis az elmúlt évtizedekben olyan folyamatokat indított meg ellenünk, melyek egyértelmű célja az emberiség elpusztítása.

Egyre több a pusztító erejű földrengés, hatalmas áradások, cunamik, szélsőséges időjárási viszonyok.

Emellett a Föld talaja egyre terméketlenebbé válik világszerte. Az élet kezdi elhagyni, miközben fajok milliói pusztultak ki nekünk köszönhetően.

Egy korábbi NASA tanulmány szerint éppen ugyanazokat a hibákat követjük el a modern világunkban, mint annak idején a letűnt birodalmak, a hanyatlásuk idején.

A népesség egy része nyomorban él, igazságtalan béreket kap - lásd Magyarország - addig egyes államok és emberek sokkal több pénzt tesznek el, sokkal jobban élnek.

A természettel pedig mondanunk sem kell, hogy nem bántunk kesztyűs kézzel...

A társadalom korhadása már zajlik, az összeomlás nincs túl messze. Az egyetlen vigasz az lesz csupán, hogy a Földön idővel a nagy pusztításból helyreáll az élővilág, és az ősi törzsekre száll vissza a bolygó megöröklési joga, akik talán egy új, sokkal tisztább és tudatosabb világot fognak tudni teremteni.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek nasa földünk világvége kataklizma civilizáció


Megtekintések száma: 38069





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet