Szétrobbant egy férfi húgyhólyagja, mert megivott 10 sört és 18 órán át nem vizelt

2020. június 24., szerda
Súlyos állapotban szállítottak kórházba egy 40 éves férfit Kínában. Az orvosok megdöbbentek, amikor észrevették, hogy a páciensnek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja.

Szörnyű hasfájásra ébredt egy Hu nevű dél-kínai férfi, miután előző este a barátaival sörözött. Annyira rosszul volt, hogy mentőt hívott. 

A kórházban kiderült, a férfinek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja 

– írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Mail című brit bulvárlap.

Hu később elmondta, az előző este a barátaival volt inni és tíz sört fogyasztott. Amikor hazaért, rögtön bedőlt az ágyba és mély álomba merült. Utoljára az előtt vizelt, hogy találkozott a barátaival. Amikor felkelt megpróbált ugyan vizelni, akkor azonban már nem sikerült neki, ezért hívott mentőt.

Az orvosok azonnal megoperálták a férfit. Később azt mondták, ha Hu nem kerül időben kórházba, belehalhatott volna a sérüléseibe, így azonban teljesen felépült.

Az orvosok hozzátették, bár az ilyen esetek ritkák, azért előfordulnak. 

Minden évben megoperálnak legalább egy beteget, akinek azért reped meg a húgyhólyagja, mert nem vizel, miközben alkoholt fogyaszt.

A problémát az okozhatja, hogy az alkohol annyira eltompíthatja az idegrendszert, hogy az ember egyszerűen nem érzi a vizelési ingert.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 136559

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet