Szia apa, szeretlek" Halott lányával beszélgetett egy mérnök? Létezik valami "odaát"

2023. november 11., szombat
A Gary Galka által létrehozott eszköz egyfajta „mobiltelefon” lehet a túlvilágra? A túlvilággal kommunikáló eszközt találtak fel, igaz áttörés jöhet?

Sikerült kommunikálnia nyolc éve halott lányával egy villamosmérnöknek – legalábbis ezt állítja a férfi, aki különleges berendezést épített a túlvilági kommunikációhoz, mellyel még elmondása szerint még egy mondatot is rögzíteni tudott.

Gary Galka lánya még 2004-ben hunyt el egy tragikus autóbalesetben tizenhét évesen.

A férfit szinte megsemmisítette lánya halála.

Napokkal a baleset után azonban megmagyarázhatatlan jelenségeket kezdett el tapasztalni a család, melyeket a lányuknak tulajdonítottak.

Gary galkla végül építeni kezdett egy berendezést, melytől azt várta, hogy beszélgetni tud majd a lánnyal.

Megalkotta a Mel-Meter 8704-et, a név a lány keresztnevéből (Melissa) és a születésének, valamint halálának évéből állt össze.

Kifejlesztett egy úgynevezett lélek-dobozt (Spirit box), ami a férfi állítása szerint egy mondatot is tudott rögzíteni rég elhunyt lányától, aki azt mondta: szia apa, szeretlek.

A mai napig készít Gary különféle változatokat a készülékéből és még a Travel Channelen futó Ghost busters sorozatban is használták a paranormális szakemberek az eszközt.

Gary találmánya egy igazi áttörés lehet, ha sikerült tovább fejleszteni és tömeg gyártani.

Legalbábis sokan így godolják.

A szkeptikusok szerint Gary találmánya esetleges, nem mindig működik és a működésének módja is sok kérdőjelet hagy maga után.

Valamint Gary egyszer sem mutatta meg ország világ előtt egy hivatalos kísérlet keretében azt, hogyan képes szavakat, mondatokat „fogni” a túlvilágról.

Ettől még Gary és családja kiállnak igazuk mellett, és vallják:

A készülék egyfajta „telefon” a túlvilágra.


Megtekintések száma: 41488

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet