Szibériában titokzatos fénygömb jelent meg a felszínen: lassan lebegett és irányt váltott, amit egy szemtanú rögzített!

2020. március 15., vasárnap
Egy szemtanú lencsevégre kapott egy egy helyben lebegő fénygömböt Szibériában. Senki sem tudja mi lehet a magyarázat a szokatlan jelenségre. Valaki földönkívüli eredetre tippel, mások ritka gömbvillámra.

A nagyon erősen fénylő gömböt A Novosibirsk melletti szibériai vidéken sikerült elkapnia egy Roman Tregubov nevű férfinak. A férfi kellően furcsának találta a fényjelenséget ahhoz, hogy előkapja telefonját, és felvételeket készítsen a szokatlan észlelésről.

A gömb alig észrevehetően, de mozgott. Lassan lebegett a felszín felett, majd a közeli fák mögött eltűnt.

A legtöbben egy gömbvillámra tippelnek, azonban a gömbvillám rendszerint ide-oda cikázva változtatja helyét, és nem ekkora méretekkel rendelkezik.

Azt is meg kell vallani, a tudománynak még mindig alig van fogalma róla, hogyan is működik egy gömbvillám, és miért, hogyan keletkezik.

A gömbvillámok kérdése már nagyon régóta foglalkoztatja a tudósokat, kutatókat.

A gömbvillám a legkülönösebb rejtélyek egyike, mely teljes mértékben ellentmond a fizika törvényeinek.

Szinte bárhol képes, akár a semmiből is felbukkanni, még a víz alatt, vagy zárt szobahelyiségekben is szemtanúi voltak már gömbvillám jelenségnek az emberek.

A gömbvillám egy ritka elektromos jelenség, általában gömb alakú, mérete és színe változó.A normál villámnál hosszabb életű. Legtöbbször vihar közben vagy azután keletkezik, de előfordul, hogy látszólag minden ok nélkül bukkan fel a semmiből. Mozgása különös, hiszen a gömbvillám úgy viselkedik, mintha élne, gondolkozna.

Állítólag képes úgy átmenni tárgyakon, hogy semmi kárt nem okoz, ezért sokan úgy vélik, talán nem is fizikai és kémiai folyamatok működtetik, hanem a gömbvillám egy másik dimenzióból érkezett entitás.

Mások viszont úgy vélik, hogy egy idegen űrhajót sikerült lefilmezni, mely nagyon erős fényt bocsátott ki magából elterelésként. Bárhogy is, a felvételre egyelőre nem találtak magyarázatot, így bármi is az amit látunk, gondolkodóba ejt.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen megmagyarázhatatlan bizarr paranomrál


Megtekintések száma: 122342

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet