Szigorúan titkos feljegyzés oldhatja meg véglegesen a Roswell-incidens rejtélyét?

2017. május 26., péntek




Egy darabka papír, ami mindent elárulhat.

A Roswellnél lezuhant csészealj a világ leghíresebb csészealj szerencsétlensége, melynek során az Amerikaiak, és így a világ is rádöbbent arra: nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Olyannyira nem vagyunk egyedül, hogy egyúttal az is kiderült a későbbi vizsgálatok, kapcsolatfelvételen során, hogy az idegenek már nagyon régóta - évezredek óta - megfigyelés alatt tartják az emberiséget.

A Roswell-incidens rejtélyét azonban a mai napig nem sikerült megfejteni. A rejély abból adódik, hogy először mindenki bizonyos volt abban, hogy egy repülő szerkezet zuhant le.

A helyszínre érkező korai tanúk még testeket is láttak a helyszínen.

A légi erő és a katonaság is úgy vélekedett, hogy egy nagyobb repülőszerkezet zuhanhatott le a kisváros közeli farmon. Később azonban már midnenki a szöges ellentét állította, mintha megpróbálnának valamit eltusolni, rejtegetni az emberek elől.

Új-Mexikóban hamar híre ment, hogy találtak valamit, és bár hamar rácáfoltak mindenre, azt állítva, hogy csupán egy meteorológiai léggömb maradványai voltak a titokzatos roncsok, már túl késő volt.

Senki sem hitte el, hiszen nyilvánvaló bizonyítékok voltak az ellenkezőjére.

Ráadásul senki sem érti, miért változtathatta meg a hadsereg ilyen nyíltan a véleményét, korábbi álláspontjához képest.

Létezik egy cetli, egy aprócska papír, mely a rejtély megoldása lehet. Ami feltárhatja a roswelli incidens összes titkát, és bizonyíthatja azt, mi is történt valójában.

Az egyik nyilvános megjelenésen egy bizonyos Marcel őrnagy számolt be az ügy aktuális állásáról, és arról, hogy csupán egy ember alkotta földi szerkezetet találtak. Azonban a helyszínen abban a pillanatban mikor tájékoztatta az újságokat, egy fotó is készült.

A felvételen semmi szokatlan nem volt elsőre, azonban szemfüles riporterek utólag elemezve a fotót észrevettek valami különöset.

A Marcell őrnagy kezében szorongatott fecnin – ami valószínűleg a katonai jelentés volt, amit kapott – némi kép javítás után el lehetett olvasni a rajta álló szöveget.

A szövegben egyételmű utalás van arra, hogy holttesteket találtak a roncsban, illetve a roncs körül. Mivel többes számban van, ráadásul rögtön többet is egyszerre.

Emellett ír még egy titkos, transzportról is, ami egy olyan szállítmány, ami egy ismeretlen eredetű csomagot szállít A pontból B pontba.

A katonai jelentés tehát holttestekkel járó incidensről ír. De mi lehetett? Az biztos, hogy nem meteorológiai léggömb.

Talán egy szupertitkos katonai művelet siklott félre, amit megpróbáltak abban az időben eltusolni? Ha igen, akkor miért nem hoztak még ma sem nyilvánosságra gyakorlatilag semmilyen értékelhető információt az ügyben?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek roswell titkos katonai programok csészealj


Megtekintések száma: 49350





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet