Szimulált világot vetítenek elénk: ezek mindenkit meg fognak győzni!

2022. február 5., szombat
Ezek a dolgok mind azt bizonyítják, hogy amit mondtak nekünk, az egy hazugság, és a világ, melyben élünk, sokkal inkább illúzió, mint maga a valóság.

A világ sokkalta másabb lehet annál, mint amit állítanak róla. Talán az, ahogyan az eget látjuk, nem is valóság. Egy mesterséges illúzió. Egy vetített égbolt. Ez az elmélet már egy ideje az emberek fejében forog, és sokan hiszen benne.

Arról van szó, hogy az égbolt valójában létre lett hozva számunkra,és teljesen máshogy néz ki az, ami mögötte van.

Valamit szándékosan akarnak vele eltakarni, arról megoszlanak a vélemények, hogy mit, de annyi bizonyos, hogy az egész emberiséget felboríthatná, ezért nem láthatjuk.

Hibák az égbolton

Bizonyára mindenki észrevett már fura dolgokat az égbolton. Több riasztó felvétel is kering arról, hogy a madarak és egyéb tárgyak ÁRNYÉKOT vetettek az égre. Mintha az ég fizikailag egy felhúzott fal lett volna, vagy a felvetített hologram rendszerbe hiba csúszott volna.

Bizarr időjárási anomáliák

Sokak szerint a bizarr, sokszor magyarázat nélküli éghajlati jelenségek is mind a hologram rendszer részét képezik, és vagy hibák, vagy a karbantartási műveletek egyfajta jelei. Bizarr fények, különös villámlások, a sztratoszférában megjelenő, tölcsészerű vörös áramlások: mind azt jelzik, hogy az ég talán nem az, aminek látszik.

Objektumok az égen

Furcsa objektumokból soha nem volt hiány az égen. Rengeteg korong alakú tárgy, és egyéb fémes szerkezet röpköd a fejünk felett. Sokak szerint ez nem véletlen, és egyes elméletek szerint ezek valójáéban karbantartó drónok, melyek a mesterséges hologram rendszert figyelik.

Idegen rádiójelek

Nikola Tesla, és sok más, korábban élt amatőr rádiós és csillagász érzékelt már furcsa jeleket. Egy ízben Tesla olyan rádiójelet mért, mely egyértelműen mesterséges eredetű volt. Mindezt akkor, amikor még EGYETLEN ember alkotta tárgy nem volt az égen, sem a Föld körül. Legalábbis hivatalosan ezt mondták nekünk…

Ismeretlen hangok a világban

Világszerte egyre több helyen és egyre sűrűbben lehet érzékelni azt a fémes, harsona, vagy trombitaszer hangot, melynek forrását a mai napig nem sikerült meghatározni, és azt sem lehet tudni, hogyan keletkezik. Egy elmélet szerint ezen hangok valójában a vetített égbolt mögül érkeznek…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen összeesküvés haarp hologram


Megtekintések száma: 150262

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet