Szír falvakat telepítenének Magyarországra?

2020. július 10., péntek




"Rá kell kényszeríteni a keleti országokat a migránsok befogadására!" - állítja az Európai Parlament zöld frakciója.

Van még lejjebb Európa menekültpolitikájában? Úgy tűnik igen...

Ska Keller az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője elképesztő ötlettel állt elő, melyet egy német lap le is közölt.

Ska Keller korábban mindig amellett állt ki, hogy a menekülteken az Európai Unión belül kell valahogyan elhelyezni, és nem szabad hazatoloncolni őket semmilyen áron.

A vezetőnőnek ráadásul ötletei is vannak, hogy pontosan hol kellene elhelyezni őket. És most kapaszkodjon meg mindenki: Kelet-Európában, így akár Magyarországon is!

A Neue Osnabrücker Zeitung lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy hatalmas szír falvakat kellene létrehozni Európa keleti blokkjában, távolabb a nyugati országok - és elit - életterétől, így többek között Lettországban, de akár más Kelet-Európai országokban, így hazánkban is.

Az álláspontja még inkább megbotránkoztató az ügyben, ugyanis szerinte rá kell kényszeríteni a keleti országokat arra, hogy menekülteket fogadjanak be, mert szerinte a menekültek elutasítása ellenkezik az uniós joggal.

Döbbenetes lenne, ha ez az egész ötlet és kezdeményezés átmenne, és Magyarországon szír falvak jönnének létre, elszigetelt, a többségi társadalommal ellenséges, párhuzamos társadalmak alakulnának ki.

Nem lenne nehéz kitalálni, és előre megjósolni, hogy ez esetben hamar hazánkban is "no go" zónák alakulnának ki, ahová nem tanácsos fehér európainak betenni a lábát.

Az egésze elgondolással az a legnagyobb baj, hogy a jelek szerint a muszlimok, és más keleti népek egyáltalán nem akarnak Európához tartozni.

Ők azért jönnek, hogy Európa tartozzon hozzájuk, és hogy idővel a saját társadalmuk arcára formálják Az Európai uniót.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország bizarr magyar politika botrányos


Megtekintések száma: 185162





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet