Szivar alakú anyahajót észlelt a Hubble űrteleszkóp az Orion nebulában?

2023. március 12., vasárnap
Az idegenek már felénk tartanak? Tényleg egy több ezer kilométeres anyahajót sikerült lencsevégre kapnia a Hubble-nek?

Titokzatos anomália

Vajon mi lehet pontosan a NASA egyik felvételén, melyet a Hubble űrteleszkóp készített nemrégiben az Orion nebuláról?

Egyértelműen nem képhiba, de senki sem tudja, hogy mi. A napokban rengeteg teória kelt szárnyra róla

A szivar alakú anomália olyan, mintha valamiféle szerkezet lenne. Ez azért hihetetlen, mert jelenleg nem ismerünk magunkon kívül más értelmes civilizációt az univerzumban, mely képes lenne ilyet építeni.

A felvételen azonban tagadhatatlanul ott van, és újra meg újra gondolkodóba ejti a szakembereket.

A felvételt több elemző is megpróbálta kinagyítani, javítani, hátha közelebb jutnak a titokzatos valami mibenlétének megfejtéséhez, azonban nem lettek okosabbak

Éppen ellenkezőleg. Úgy tűnik, mintha ez a valami egy hatalmas, több ezer kilométer kiterjedésű tárgy lenne, egy gigantikus űrhajó.

A nagyított képeken még a megcsillanó fémes felület is jól kivehető. De ha ez tényleg az, aminek látszik, akkor nem lehet más, mint egy szivar alakú óriási idegen űrhajó.

Idegenek tartanak felénk?

Egyes ufó és összeesküvés elmélet hívők azt pedzegetik, hogy a felvételen nem csak, hogy egy idegen anyahajó látható, hanem még felénk is tart.

Állításuk szerint a NASA már korábban is készített hasonló felvételeke az Orion térségéből, és az egyik ilyen felvételen már láttak egy jóval kisebb, de hasonló valamit.

Ugyanaz a tárgy lehetett, de akkor még sokkal messzebb volt. Ebből arra lehet következtetni, hogy talán felénk tart egy gigantikus méretű csillagközi bárka, egy kolónia, mely arra vár, hogy végre kapcsolatba léphessen velünk.

Hogy mégis pontosan mekkora lehet ez a szerkezet. Megsaccolni is nehéz ekkora távolságból, de egyesek megpróbáltak egy hozzávetőleges becslést készíteni, mely alapján azt lehet mondani, hogy 100 Föld nagyságú, vagyis nagyobb, mint egy átlagos bolygó.

Eszerint ennek a valaminek saját gravitációja is van, és ha valóban mesterséges, akkor az ezt építő civilizáció nagyon fejlett.

Nem tudják, mi lehet

Mások azonban - főleg a szkeptikusabb gondolkodású szakemberek - úgy gondolják, hogy talán egy gigantikus méretű aszteroidáról lehet szó, bár, ha valóban aszteroida, ez lehet a világ eddigi legnagyobbja, ugyanis a Földnél többszörösen nagyobb, tehát saját gravitációja van, és akár légköre is lehet.

Gyakorlatilag bolygónak is lehetne hívni, talán élethez szükséges molekulák is lehetnek rajta, azonban szivar alakú, nem kering semmi körül, hanem a világűrben sodródik előre.

Megint más csillagászok szerint csak arról van szó, hogy egy nagyon sűrű, csillagpor felhő keveredik szivar alakban a felvétel ominózus pontján.

Vajon mi lehet az igazság?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizációk


Megtekintések száma: 146872

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet