Születendő űrállamon keresztül tenné rá a bolygóra a kezét a háttérhatalom

2018. június 21., csütörtök




A futurisztikus állam tagja lenne az ENSZ-nek, saját zászlóval, valamint himnusszal rendelkezne. A háttérben azonban a globális hatalom megkaparintása lehet a célja - állítják egyesek.

Az elkövetkező évtizedekben megszületendő igazi első űrállam Asgardról, a skandináv mitológia egyik helyéről kapta a nevét.

Itt éltek az istenek, ezért kivételesen fontos szerepe volt ennek a helynek a mitológia szerint.

Ez egy olyan hatalmas űrnemzet lenne, melynek tényleg megkezdte néhány párizsi tudós és jogász az előkészítését. A tervezet mögé azóta egyre többen álltak, és úgy néz ki, tényleg lesz belőle valami.

"Fizikai értelemben véve a polgárok a Földön maradnak, mindenki a saját országában él, de egyúttal állampolgárai Asgardiának is" - állítják.

Már most is lehet regisztrálni az első űrállamba azzal, hogy kitöltjük a regisztrációs űrlapot a hivatalos honnapon. Soka szerint azonban a kezdeményezésbe - mely alapvetően jó kezdeményezés lenne - már a kezdetektől fogva befészkelte magát valami nagyon gonosz direktíva.

Belső források szerint ugyanis Asgardia kiválóan alkalmas lenne egy globális megfigyelésre és totalitárius hatalommal rendelkező szerveződésre. Egy olyan erős űrnemzet lehetne, mely kontroll alá lenne képes hajtani az egész világot.

Gondoljunk csak bele: Asgardia ha már fizikailag is fent laknak a tagjai az űrben - mert ez be fog előbb vagy utóbb következni - akkor meglenne a hatalmuk, hogy bármelyik pillanatban atomtölteteket lőni bárhová a Földön.

Vagyis egy globális megtorló nemzetként működhetne, és fog is működni, ha igazak azon az összeesküvés elméletek, melyek szárnyra kaptak Asgardiával kapcsolatban.

Asgardia ugyanis nem más, mint az illuminátusok második nulladik védvonala. Az a hely, ahol a pók fészkel. Az Új Világrend ugyanis nem a Földön lesz jelen, legalábbis a központja nem.

A vezetők, a legfontosabb személyek és a megfigyeléshez szükséges teljes infrastruktúrát ki fogják telepíteni a világűrbe, ezzel óriási és szinte leküzdhetetlen stratégiai előnyre téve szert.

A Földről nehéz ugyanis támadást indítani Asgardia felé, ellenben Asgardia bármikor bármit elpusztíthat majd a Földön.

A jelenlegi rendelkezések szerint az űr szabadon kutatható mindenki által, és nem vonható egyetlen állam szuverenitása alá sem, ebbe pedig Asgardia megalapítása igencsak belekavar.

Asgardi műholdak tucatjai kémlelik majd a jövőben a Földet, és hallgathatják le az egész emberiséget. Jogsértések egész sora kell ahhoz, hogy az egész űrnemzet létrejöjjön, de az akadályozó törvényeket, az emberi jogokat idővel szép lassan, apránként legyalulják, a szabadság oltárán.

Ez jelenleg is folyik. Mesterséges pánikot és káoszt keltenek, hogy az embereknek a biztonság legyen az első és legfontosabb, és ezért cserébe még a szabadságukat, és alapjogaikat is odaadják.

Amikor már a Föld körüli pályán lesznek Asgardia műholdjai, akkor mindennek vége lesz. Nem intézhet többé senki támadást az űrhatalom ellen anélkül, hogy az ne tudna róla.

Hogy valaha valóra válik-e Asgardia? Minden bizonnyal valamilyen formában szinte biztos.

Az azonban még rejtély, hogy mikor, és pontosan milyen formában, és hogy mennyi alapja lesz azon összeesküvés elméleteknek, melyek Asgardiával és az illuminátusok világuralmi terveivel kapcsolatosak.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend illuminátusok háttérhatalom asgardia


Megtekintések száma: 267310





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet