Szülők, figyelem! Ne dobjátok ki a gyerekek tejfogát! Orvosok szerint megmenthető lesz az életük később ezek segítségével!

2018. május 18., péntek
A tudomány fejlődése most igazi és csodálatos áttörést ért el. Ezek után mindenki el fogja tenni a tejfogát, és évtizedeken át megőrzi!

Forradalmi áttörés küszöbén vannak az orvosok, mely lehetővé teszi, hogy a tejfogak megőrzésével emberéleteket menthessenek meg.

A tudomány olyan fejlettségi szintre jutott, hogy ma már olyan betegségeket vagyunk képesek gyógyítani, amibe azelőtt belehaltak.

Hamarosan pedig a világ legrettegettebb betegségét fogják tudni úgy gógyítani, mint a náthát...

Amerikában fejlesztettek ki egy eljárást, melyet már sikerrel teszteltek ki. Lényege az, hogy a tejfogakat kihullásuk után 48 órán belül lefagyasztották.

Ha a gyermek megbetegszik, biztonságban lesz, a modern gyógyászat gondoskodik az egészségéről. Ez olyan, mint amikor valakinek a köldökzsinór vért teszik el, scak az orvosok szerint még nagyobb esélyt biztosíthat bizonyos betegségek ellen.

Fontos tudni azt hogy a tejfogakban levő őssejtek a szülők, és közeli hozzátartozók esetében is felhasználhatóak.

Ha nincs eszköz és lehetőség ilyen banki szolgáltatásra, egyszerűen csak le kell fagyasztani és megőrizni a fogat! Ki tudja, lehet, hogy ez fogja megmenteni a jövőben a gyermeked életét…

Gondolj bele abba, hogy ma már mi mindenre képesek egyetlen darabkából. Nem kizárt, hogy mire a gyermeked felnőtt lesz, valami olyasmire is képesek lesznek egyetlen fogból, ami ma még lehetetlennek, ma még sci-finek tűnhet.

Egyesek azt is vizionálják jövőkutatóként, hogy egyetlen foganyagból képesek lesznek újraalkotni az embereket, így bármikor visszahozhatók lesznek elhunyt gyermekeink, szeretteink az életbe.

Szép új világ vár ránk?

Ez még odább van, de a tudomány egyértelműen rálépett egy olyan útra, amire érdemes lesz odafigyelni az elkövetkező évtizedekben.

Oszd meg ezt a fontos információt mindenkivel, hogyha ugyanazt a benyomást gyakorolta rád, mint ránk.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség egészség betegségek egészség megelőzés


Megtekintések száma: 2925

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet