Szuperképességekkel rendelkező alakot vettek filmre Kína nemzeti hírműsorában?

2019. április 17., szerda
Valamikor 2011-ben készülhetett az a felvétel, melyet sokan mind a mai napig az időutazás, és a paranormális jelenségek egyik legfőbb bizonyítékaként tartanak számon.

Azok, akik látták már a felvételt, meg vannak róla győződve, hogy egy természetfeletti képességekkel - mondhatni szuperképességekkel - rendelkező alak látható rajta.

Magát a felvételt egy hírműsor közben rögzítették, ami a kínai nemzeti televízió egyik hírekkel foglalkozó műsora volt.

A felvétel készítése közben jelenik meg egy kapucnis fiatal, és egy pillanatra jól kivehető, ahogy fény árad a kezeiből. A riportot felvevő kamerás ekkor kapcsol azonnal, és az ismeretlen alak nyomába ered.

Egy ideig üldözi, majd egy röpke pillanatra úgy tűnik, elüti a csuklyás alakot egy busz.

Néhány pillanattal később azonban újra felbukkan, hogy végleg szem elől tűnjön. Mindeközben valami rejtélyes fény árad a kezeiből, mintha egyfajta mágiára, vagy teleportációra készülne.

Sokan meg vannak róla győződve, hogy a felvétel valódi, és vagy egy időutazót, vagy pedig egy rejtett szuperképességekkel rendelkező alakot láthatunk rajta. Talán a szuperemberek már köztünk járnak, és alkalomadtán beléjük is botlunk az utcán, csak nem tudunk róla?

A felvételt nagyon sokan elemezték, és arra jutottak, hogy lehet akár valós videó is.

Mások úgy vélik, hogy ez egy vírusvideót, azaz valamihez konkrétan készült anyag, azonban nem sikerült rájönni, hogyha így van, akkor az esetben mihez tartozik ez az egész.

Korábban is rögzítettek már néhány hasonló felvételt, mely képet adhat nekünk arról, hogy nem csak az általunk ismert világ létezik, hanem egy másik világ is. Egy paranormális világ, olyan alakokkal, akik az átlagnál jobb szuperképeségekkel rendelkeznek, és akár dimenziók között is képesek átjárni.

Bármi is legyen a videó végső megoldása - gerillamarketintg, profi hamisítás, vagy hiteles felvétel - az emberek fantáziáját még napjainkban is megmozgatja.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan teleportáció iődutazás


Megtekintések száma: 137149

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet