Szürreális: Sose találnád ki, mit vett fel egy erdőbe kihelyezett rejtett kamera

2016. december 5., hétfő
Egy Csehországban készült rejtett kamerás erdei felvételen olyan dolog tűnik fel, amire nincsenek szavak.

Olyan szürreális jelenetsort rögzített egy kamera, melyet az egyik Csehországban található erdőbe helyzetek ki vadak megfigyelésére, amit nagyon nehéz szavakkal leírni.

Tipikusan olyan történet, melyet, ha mesélnének nekünk, nem hinnénk el.

Pedig ténylegesen megtörtént, azonban most nem egy titokzatos lényt, vagy egy megmagyarázhatatlan jelenséget kaptak lencsevégre, hanem egy anyaszült meztelen férfit, amint elrohan a kamera előtt, miközben be van LSD-zve, és szibériai tigrisnek képzeli magát.

A férfit hamar azonosítani tudták a felvétel alapján, és mint kiderült, ő Marek H. aki azért drogozott rendszeresen, hogy elejét vegye az őt kínzó mély depressziónak.

A kamerákat, melyek rögzítették a férfit, vadak megfigyelésére helyezték ki nemsokkal azelőtt. Ha vadat nem is, de egy bizarr jelenetsort azért mindenképpen rögzítettek vele.

Mégpedig azt, ahogyan a pucér, be LSD-zett Marek végigrohan négykézláb az erdőben. Azután történt mindez, hogy a férfi újabb adag drogot vett be, majd az ismerősei elmondása szerint meztelenre vetkőzött, és berohant az erdőbe.

A férfit később a hatóságok elkapták, mivel azonba nem volt nála semmilyen drog, így nem tudták megvádolni sem, annak ellenére, hogy a videón egyértelmű bizonyítékok utalnak erre.

Mindenesetre ezt a szürreális jelenetsort, amit a rejtett vadkamera rögzített, aligha fogják elfelejteni.

video érdekesség bizarr humoros élrdekes


Megtekintések száma: 37561

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet