Támadás Európa őslakossága ellen: a Kalergi-tervvel kívánják legyalulni azokat, akik nem engedelmeskednek

2022. szeptember 18., vasárnap




Európát elvették tőlünk. Folyamatos harc zajlik ellenünk, őslakosok ellen.

Azok ellen, akik már régóta itt vannak, több száz, vagy akár ezer éve is, mint mi magyarok.

nem véletlen puccsolták meg a Vatikánon belülről annak idején Benedek pápát. Valójában az egész arról szólt, hogy nem lehetett az egyháznak egy olyan pápája, aki ellenzi a migrációt.

Egy Európán kívüli, európai gyökerekkel nem rendelkező pápának "kellett" elfoglalnia a pápai trónt, erre pedig a legalkalmasabb a maga is szabadkőműves szálakkal rendelkező Ferenc pápa volt.

A Kalergi-terv végrehajtása innentől datálható: Merkel és politikai cinkosai, Juncker és Weber mind egy olyan nyílt társadalmon kezdtek el dolgozni, mely kevert fajú Európát eredményezett Nyugaton.

meg is lett az ára, de őket ez nem érdekelte, ugyanis sokak szerint kilóra meg voltak véve végig.

Egyrészt a nagy, kontinenseket uraló multik által, másrészt a szabadkőműves páholyok által, melyek régóta irányították már a kontinenst, de Kelet-Európa sohasem lehetett igazán az övék.

A szabadkőműves páholyok eredendően Angliához köthetők, ugyanakkor a legnagyobb pénzügyi csoportok mint a Wall Streeten várakoztak egyfajta védelmi állásban: várták, hogy Európa bedöntése kerüljön.

Jelenleg ez zajlik: őslakos népek kulturális olvasztótégelybe dobása.

A csőcselék általi asszimilálása, akiket a Közel-Keletről importálnak, akárcsak a terrorizmust, mely szintén nem volt jellemző 2015 előtt, csak elvétve.

Azóta nem biztonságosan Európa egykor virágzó, nyugodt nagyvárosainak utcái, főterei...

Ma ott tartunk, hogy egész népen Trianonja zajlik: ugyanaz, amit annak idején velünk tett a Nyugat azzal a különbséggel, hogy ez most nem csak egy egész népet büntet, hanem a kontinenst.

Az iszlám horda egyszerűen be fogja kebelezni Nyugat-Európát, ha pedig ott megerősödik, akkor idővel megtámadja a Keleti országokat, így akár Magyarországot is.

Nem véletlen vetődik fel a színfalak mögött már most is az, hogyha így haladnak a dolgok, hamarosan nyugati határkerítést is építenünk kell...

Brüsszel a centrális központból próbálja a dóron rángatott, szabadkőművesek által pénzelt vezetői elittel ráerőltetni a bevándorlási törvényeket a V4-ekre és más bevándorlás ellenes országokra.

Ha pedig ez nem sikerül nekik, biztosak lehetünk benne, hogy Európa legősibb népét, a magyarságot hamarosan újabb támadások fogják érni a brüsszeli aktatologatók felől...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika


Megtekintések száma: 158952





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet