Társadalom formáló ügynökök tevékenykednek Magyarországon? Titokban manipulálják a teljes társadalmat!

2018. május 16., szerda
Megdöbbentő, egyben ijesztő információk láttak napvilágot. A markukban vagyunk?

Egyre több olyna információ jelenik meg, mely azt sejteti, hogy hazánkban társadalomformáló ügynökök vannak, és terjeszkednek, építenek egy egyre szorosabb hálózatot.

Ezeknek az ügynököknek egyetlen céljuk van: hazánkat belülről legyengíteni.

Egy ország egyetlen és legnagyobb tőkéje a nép. Ha a nép fejében vannak elültetve olyan gondolatok, mely a nemzete, és maga a kormány bukását idézi elő, akkor az az ország összeomlik.

Ezt tervezhetik az országban megbújó titkos szervezetek is.

Ismét oknyomozásban jártas újságírókat keres a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózata által is támogatott Transparency Internatio­nal (TI) magyarországi szekciója, akik 160 ezer forintos nettó apanázsért cserébe a gondjaikra bízott gyakornokokkal lerántják (lerántatják) a leplet valamilyen országos vagy helyi korrupciós ügyről.

A programot az OSF-fel rendszeresen együttműködő norvég és a holland nagykövetség támogatja.

A Transparency azt hirdeti, hogy évek óta kiemelt céljuk „a társadalmi szemléletformálás és a fiatalok elkötelezése a korrupció elleni küzdelem mellett.” A fentiekre tekintettel a szemléletformálás valamifajta politikai és véleménybéli befolyásolást jelent.

Vagyis a háttérhatalmak már gondolatokba, emberi fejebe szeretnének beférkőzni teljesen abszurd, orwelli módon.

Washington a legfeljebb kétszázmilliós összeggel ott igyekezett megerősíteni a „független” sajtót.

Egyre többen foylnak bele hazánk véleményformálásába, és az egyik iylen tényező, vagyis szereplő maga Európa felsővezetése.

ha ugyanis az emberek véleményét tudják megformálni, akkor keresztül tudják idővel nyomni rajtunk azt, amit most még nem akarunk. Méghozzá úgy, hogy a tudatmanipuláció, és agymosás miatt észre sem fogjuk venni ezt...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika háttérhatalom soros


Megtekintések száma: 11992

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet