Te hogy írod az X-et? Ledöbbensz, mennyi mindent elárul rólad, ijesztően pontos!

2019. január 28., hétfő
Fentről lefelé húzva, vagy alulról felfelé... esetleg jobbról balra haladva. Ne mindegy!

Bár bizonyára neked megvan a jól berögzült mozdulat, amivel leírod az X-et, sokan máshogy csinálják. Nem véletlenül. Meglepően sokféleképpen lehet leírni az X-et, az oka pedig már napok óta lázban tartja a netet.

Az amerikai Marie Claire felkért egy hivatásos kézírás elemzőt, Kathi McKnightot, hogy mondja el, pontosan mit jelentenek a különböző X-írásmódok - bukkant rá a Cosmopolitan. 

Kathi egyébként olyan hírességek aláírásait elemezte már mint Meghan hercegné vagy Barack Obama. És bár ezek gépelt X-ek, Kathi szerint az is sokat számít, ha csak abba gondolsz bele, hogy hogyan írnád le a betűt.

Akkor készen állsz?

Válassz egy X-et! A színes nyíl az első húzást jelenti.

1.

Ha két felfelé mutató nyilat rajzolsz, a jobb alsó sarokból kezdve, akkor valamiért a múltban ragadtál. Bármennyire is szeretnél előrehaladni az életben.

2.

Ha felfelé mutatnak a nyilaid, de ellenkező sorrendben – azaz balról jobbra –, akkor kissé hitehagyott vagy. Erős benned a késztetés, hogy kimozdítsd magad a helyzetedből és csak előrenézz, de a múltad folyton visszaránt.

3.

Az ellentétes irányba húzott X, amit a jobb felső sarokból indítasz azt mutatja, hogy egy ok nélküli lázadó vagy.

4.

Mivel csak az X egyik szárát rajzolod a „normális” irányban– vagyis jobb fentről balra le –, az azt jelenti, hogy míg azon igyekszel, hogy a jövődre koncentrálj, egy részed még mindig késztetést érez, hogy visszafele indulj. Mintha úgy vezetnél, hogy csak a visszapillantódat figyeled.

5.

Az X-ed első felét – bal fentről jobbra le – „helyesen” rajzolod, de a másikat – bal lentről jobbra fel – visszafelé. Ez azt jelenti, hogy mindig a saját utad járod. Jó érzés a saját szabályaid szerint élni, nem igaz?

6.

Mivel a bal alsó sarokból indítod az X-et, ráadásul az átlagtól fordított sorrendben, egyértelmű, hogy egy igazi divatdiktátor vagy, aki ezt pontosan tudja is magáról.

7.

Ezt az írásmódot tanultad a suliban, balról jobbra, fentről lefelé haladva. Ebből az következik, hogy nem szeretsz eltérni a szabályoktól, kedveled az egyensúlyt és a rendet.

8.

A jobb felső sarokból kezded írni az X-et, szóval tutira szeretsz eredeti ötletekkel előállni és a hagyományostól eltérő a gondolkodásmódod.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális önismeret


Megtekintések száma: 59114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet