Téglafal maradványai vannak a Marson

2016. november 22., kedd




Különös felvétel látott napvilágot, melyen jól kivehető téglafal maradványai láthatóak a Mars felszínén. Valóban létezhet a marsi civilizáció?

Nem győznénk sorolni az elmúlt években a Mars felszínén felfedezett olyan különös alakzatokat, melyek heves vitát kavartak maguk körül azzal, hogy egy idegen civilizáció létezését feltételezték a Vörös bolygón.

Eltitkolják az idegeneket

Szerencsére annak ellenére, hogy a NASA folyamatosan megpróbálja elferdíteni az igazságot, az emberek számára egyre nyilvánvalóbbá fog válni, hogy mi történik körülöttük, és hogy mi az igazság a Marsról, és az idegenekről.

A kormányok is tudnak ezekről a leletekről, és azzal is tisztában vannak, hogy a Mars egykoron lakott volt, ezért nem véletlen, hogy furcsa módon a NASA még a mai napig monopolhelyzetben van és az egyetlen űrügynökség, aminek „szeme” van a Vörös bolygón.

Ez azzal magyarázható szintén, hogy a NASA azt akarja, hogy senki se tudja meg, mi folyik ott, hiszen akkor nyilvánvalóvá válik, hogy hazudtak nekünk az idegen civilizációk létezéséről.

Korábbi NASA alkalmazottak is arról számoltak be, hogy módszeresen zajlik az idegen tárgyakat, alakzatokat tartalmazó fotók elmontírozása, megsemmisítése.

Téglafal a Marson

Előkerült egy olyan felvétel, melyen egy Mars felszínen látható, szabályos élekkel, és oldalakkal rendelkező szikla látható. Ráadásul nem is egy. A dombtető, vagy a többi szikla által takarva van egy másik, hasonlóan tégla alakú, és kinézetű kő is.

Szokatlan módon ezeknek az alakzatoknak a felszíne túlságosan is sima a környezetükhöz képest.

„Ez egyszerűen kizárt, hogy természetes képződmény legyen” – nyilatkozta az egyik tudós, aki megvizsgálta a felvételt.

Nagyon részletes, és nem csak a kidolgozottsága árulkodó, hanem az anyaga is. Ugyanis mind színben, mind felületben eltér a környezettől, ami szintén utalhat arra, hogy egy mesterségesen összeállított téglafalról lehet szó.

Ez erősíti a korábbi feltételezéseket is, miszerint a Mars porába és homokjába temetve rengeteg ősi város romjai megtalálhatóak, csak ezeket nem láthatjuk a műholdfelvételeken.

A téglafalról készített felvétel a NASA Curiosity rovernek köszönhető, és annak, hogy a NASA-nál vannak olyan emberek, akik kiszivárogtatnak retusálatlan képeket, ahol még láthatóak a különös anomáliák.

Hamarosan mindenki számára nyilvánvalóvá válik

Sokan adtak hangot azon véleményüknek, hogy a jövőbe már nem sokáig lehet majd titkolni az idegenekkel kapcsolatos titkos kutatásokat.

A NASA-nál egyre többen vannak, akik szivárogtató szándékkal lépnek be, majd válnak ki később az űrügynökségtől.

Az információ lassan felülkerekedik rajtuk, és nem lesz már értelme eltitkolni a dolgokat. Az ESA és más űrügynökségek hamarosan eljutnak a Marsa, és akkor minden nyilvánvalóvá válik. Nem lehet a végletekig visszatartani a törekvéseiket.

ufó idegen mars idegenek élet a marson idegen civilizáció marsi civilizáció


Megtekintések száma: 123344





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet