Teleportálásra képes titokzatos szuperhős mentette meg egy ember életét? Térfigyelő kamerák vették fel!

2019. április 9., kedd




Az esetet videóra vették, mindenki csak találgat!

Állítólag egy térfigyelő kamera vette fel a jelenetet, amelyen egy kivilágítatlan motoros egy teherautó elé hajt az esti órákban. Az utolsó pillanatban, mielőtt elütné a jármű, egy hihetetlen sebességgel száguldó alak érkezik a bajba került motoroshoz, majd egy fényvillanás kíséretében mindketten eltűnnek. 

Egy pillanattal később pár méterrel arrébb jelennek meg, szintén vakító fényjelenség kíséretében. A motoros szinte sokkot kap, a rejtélyes megmentő pedig zsebre dugott kézzel elsétál.

A teherautó eközben lefékez, és a rémült sofőr kiugrik, hogy megnézze, tényleg elütötte-e a szerencsétlen flótást. De csak a fejét vakarja, amikor meglátja az útszélen álló motort és a sokkos vezetőjét, aki közben a padkára rogy.

Milliónyian látták már a felvételt, de a mai napig vita tárgya, hogy ügyes hamisítványról van-e szó, vagy tényleg léteznek szuper képességű emberek, vagy talán idegen lények, akik képesek teleportálni. Ha igen, akkor természetes képesség, vagy valamilyen szerkezet segíti őket a teleportációban.

Akik bizonyítékot látnak a felvételben, a valódisága mellett hozzák fel a hasonló teleportálós videókat. 

Persze ezek egyike sem laboratóriumi körülmények közt készült, hanem állítólag a véletlen művei, térfigyelő kamerák felvételei, vagy amatőr videók. Azonban legalább ennyien vannak az ellenzők táborában is.

Már számos leleplező videó is készült, ahol ízekre szedik a felvételt, a fény-árnyék hatásokat számolgatják, a tükröződéseket figyelik, a manipuláció nyomait keresik, és persze szerintük találnak is. 

De ezek sem meggyőzőek.

A legújabb elméletek szerint a videó egy népszerű ázsiai számítógépes játék, a Dragon totem girl (Zhu Xian 2) marketingjéhez készült, de olyan jól sikerült, hogy mindenki elhitte.

Ezt szintén sokan csak a valóság elmismásolásának tartják, mondván, hogy csak utólag húzták rá a videojátékot, hogy így tegyék nevetségessé az igazságot.

Mindenesetre, ha a szemünknek hiszünk, akkor elfogadjuk a videó valódiságát, és ezzel együtt a teleportáció képességével rendelkező szuperhősökét is. 

Ha pedig az eszünkre hallgatunk, akkor tudjuk, hogy a mai számítástechnikai csúcseszközök és szuperszoftverek korában szinte bármilyen felvételt el lehet készíteni, át lehet alakítani. 

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen paranormális


Megtekintések száma: 66774





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet