TELJES ATOMKÉSZÜLTSÉG: Németország is új atomfegyvereket kapott az USA-tól! Készülődik a világ bedöntése?

2018. június 4., hétfő




A világ leigázásának forgatókönyve lassan és biztosan valósul meg, miközben mindenki a Közel-Keleti káoszra figyel...

Németországba most 20 új atombombát szállítanak és ezek vadászgépekről ledobhatók. Az USA katonái és emberei fogják felügyelni.

A nagy kérdés az, hogy mire készülnek, ám a kérdés feltevésekor már mindenki sejti a választ. Minden bizonnyal egy nagy atomháború van készülőben.

Ezt támasztja alá többek között az, hogy Franciaország is elkezdte felfegyverezni magát, és atomprogramot is hirdetett.

Emellett Svédországban éppen az elmúlt hónapokban azt tanították a lakosság számára különféle gyakorlatok és dokumentumok kíséretében, hogy mi is a teendő egy atomkatasztrófa, vagy atomcsapás esetén.

Megvalósításának végső fázisába került a B61-12 jelzésű amerikai atombomba, amelyet az USA Németországba és más európai országba akar szállítani. Így Európából nukleáris háború indítható – „megelőző jelleggel, természetesen”, teszi hozzá jókora gúnnyal a német hírportál.

Jack Weinstein tábornok sugárzott” – az örömtől. Az amerikai légierő parancsnokság második embere – mint most kiderült – válogatott hallgatóság előtt május elsején szimpóziumot tartott Washingtonban, ahol a légierő és a hadiipar prominens tagjai vettek részt.

Kiderült, az új atombombák gyártása 2020-ben indul meg és 10 milliárd dollárba kerül. 500 bombát akarnak legyártani. Vagyis kétszer annyiba kerül, mintha színaranyból készülne.

A bombákat Los Alamosban, Albuquerque-ben és Livermoreban fejlesztik ki és több helyen gyártják őket. A tesztelésre – atomtöltet nélkül – Nevadában kerül sor.

Egy 50 kilotonnás B61-12-es (amely 50 000 tonna TNT-nek felel meg, ami háromszorosa a hirosimai bombának) föld alatti robbanás esetében ugyanolyan pusztító erővel rendelkezik, mint egy egy megatonnás atombomba (egy millió tonna TNT), ha az a föld felszínén robban.

Németországban jelenleg 20 darab B61-es atomtöltet van. 

Az amerikai hadsereg felügyeli és az amerikai elnök vagy a mindenkori frontra illetékes amerikai parancsnok dönti el bevetését.

Németországba most 20 új atombombát szállítanak és ezek vadászgépekről ledobhatók.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 11024





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet