Teljes népességcsere zajlik Európában?

2018. január 25., csütörtök
A titkos szervezetek, háttérhatalmi intézményke fő célja Európa lakosságának felcserelélése.

Könnyen lehet, hogy Európában olyan folyamatok mennek végbe, amik már évekkel ezelőtt le voltak rendezve.

Egyre nagyobb a gyanú annak az irányába, hogy valójában az EU nagy vezetői Richard Coudenhove-Kalergi tervét szeretnék végrehajtani.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének.

Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után új erőre kapott.

A tervet végül elfogadta az Egyesült Államok kormánya. Ennek eredményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.

Itt jön a lényeg: Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését.

Európában az őslakosság tisztogatása zajlik, miközben keletről és Afrikából érkező bevándorlókkal telepítenék be a megüresedett városokat, vidékeket.

Európa népességcseréjében különféle szervezetek, így bizonyos Soros Györgyhöz köthető szervezetek is részt vesznek.

Mindemellett nem szabad elfelejtenünk, hogy különféle embercsempészet zajlik az EU határainál, melyben az EU határ rendrészei nyakig benne vannak...

Az igazság az, hogy az EU vezetőinek végső célja tényleg az, hogy a lakosságot és az európai vért lassan kicseréljék, felfrissítsék.

Merthogy azt gondolják, hogy egy az európainál sokkal butább tömegen a multik által vezérelt infrastruktúra sokkal könnyebben fog uralkodni, és egy igazi rabszolgatársadalmat fognak tudni itt létrehozni.

Ők ugyanis jóval kevesebb bérért, és jóval többet fognak dolgozni. Mindeközben még Amerikának is tesznek egy szívességet, és Európát mint feltörekvő, fenyegető szuperhatalmat teljesen le is züllesztik.

Csak azzal nem számoltak, hogy ezek a menekültek se nem dolgozni nem akarnak, se nem integrálódni.

Így a terv lassan visszájára fordulhat, mert a kezelhetetlen tömeg egyre nő, miközben az Európán belüli párhuzamos társadalmak lassan összeolvadnak.

Egy adott ponton túl be fog következni a demográfiai katasztrófa, melyről már egy ideje mindenki mondja, hogy elkerülhetetlen, akkor pedig hivatalosan is vége Európának.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés európa politika menekültek


Megtekintések száma: 23478

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet