Tényleg az Antarktiszról manipulálják a globális időjárást?

2020. augusztus 29., szombat
Különös mikrohullámú energiaáramlást figyeltek meg a lakatlan kontinens felől.

A HAARP kisjátékos lehet ahhoz a különös technológiához képest, mely az Antarktisz jege alá lehet rejtve.

Ugyanis a jelek szerint valami gigantikus energiaibocsátásra képes szerkezet lehet jelen a lakatlan kontinensen, melyre csak tudományos céllal utaznak az emberiség kijelölt tagjai.

Három különböző, nagyon nagy erejű hullámot észleltek a globális időjárási megfigyelő rendszerek által. Ezen hullámok mindegyike az Antarktisz felől érkezett, tehát hamar napvilágot látott a magától értetődő következtetés, hogy valamilyen folyamat közvetlenül az Antarktiszon generálja az energiahullámokat.

Ezek olyan speciális, mikorhullámú sugárzások, melyek nem csak képesek befolyásolni a környezetüket is, de a kutatások szerint ténylegesen befolyásolják is.

vagyis az ionoszférában nagymértékű változásokat tudnak előidézni, mely végső soron a Föld időjárásnak változásaiban mutatkozik meg.

Feltehetően hatalmas időjárási kataklizmákat hozhatnak így létre, és a rendszer szerves része maga a HAARP is. Annyi bizonyos, hogy az első Antarktisz felől érkező hullám 2017 április elején jelent meg, majd május 15-én, végül 26-án is megismétlődött.

A kutatók a felvételek elemzésekor arra jutottak, hogy ezen hullámok mesterségesen gerjesztettek, vagyis szinte kizárt, hogy légköri vagy egyéb folyamatok hozták őket létre.

Sokkal valószínűbb, hogy valamiféle szerkezet állhat a dolgok mögött.

Egyesek még a pontosa helyet is behatárolták, szerintük ugyanis a Princess Elizabeth nevű sarkköri kutatóállomásról, vagy az alól érkezhetett az energia. magával az energiával kapcsolatban számos különféle elmélet van.

Az egyik az, hogy ezzel akarják a globális éghajlatot manipulálni, mit ahogyan a HAARP rendszeren keresztül is teszik ezt nap mint nap.

A másik teória szerint a kutatóállomás közelében, vagy közvetlenül alatta találtak egy olyan különleges objektumra, mely egy több ezer éves, még működő technológia alapján üzemel, és elkezdett energia impulzusokat kibocsátani magából.

Az Antartkiszon az utóbbi időben elég nagy a titkolózás. Nem engednek oda akárkit, és senki sem barangolhat el. Aki pedig véletlen ezt megtenné, érthetetlen módon fegyveres katonákkal találkozik, mintha azok őriznének valamit ezen a kietlen vidéken.

Mint ismeretes, korábban már feltűnt egyes kutatóknak, arra járó újságíróknak, hogy vannak helyek, régiók, ahová nem engedik e őket, és katonák vannak jelen a nap 24 órájában, mintha védenének valamit. Erről nagyon sokan egymástól függetlenül is beszámoltak az elmúlt években.

Mit rejtegetnek tehát ennyire nagyon? Valami nagyon fontos technológiát? Netán idegenek maradványait?

Vagy valami olyasmire bukkantak a jég alatt, aminek még az okkultizmushoz is köze van? Egyelőre túl sok a kérdés, és kevés a válasz.

A sajtó és a média felől így maradnak a találgatások és a reménykedés abban, hátha kiderül valami folytán a teljes igazság.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp időjárás befolyásoló fegyver antarktisz


Megtekintések száma: 124029

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet