"Tényleg azt akarjátok, hogy felfedjük magunkat?" - Üzentek a földönkívüliek az emberiségnek.

2023. november 15., szerda




Az idegen fajok már rég a Földön vannak. 5 különböző üzenetük van a számunkra, és évmilliók óta figyelnek és tanulmányoznak minket - állítják titkos dokumentumok.

A földönkívüliek üzenete egyértelmű volt az elmúlt években:

Rejtőzködésre rendezkedtek be, így nem akarnak mutatkozni az emberiség előtt.

Egy rejtett civilizációt hoztak létre, és így élnek, titkos bázisokban, mélyen a föld alatt, és az óceánok aljzatába ágyazott településeken.

Évmilliók óta jelen vannak és figyelnek minket.

Egyfajta evolúciós kísérlet vagyunk a számukra, az élet magvait ők "vetették" el a Földön több milliárd évvel ezelőtt.

Látszólag üstökösök csapódtak a Földbe, azonban a teljes igazság szerintük ennél bonyolultabb. az élet építőkockáit szándékosan juttatták el ide. 

Egy másik utódfajt akartak belőlünk kinevelni, majd mentorálni.

Megmutatták, hogyan emelkedjünk ki az állatok közül, hogyan kezdjünk el eszközöket használni, tüzet csiholni.

Az Anunnakik korábban már szintén üzentek a Földön élő embereknek, ezek az üzenetek pedig kiszivárogtak a belső körökből. Az amerikai kormány tud a létezésükről, nem véletlenül nyilatkozták azt az Anunnakik, hogy "már rég köztetek járunk."

Az Anunnakik üzenetéről a Titokterminál.com már korábban irt, itt tudod elolvasni részletesebben.

Az idegenek egyfajta galaktikus szövetségben vannak más fajokkal, a Földünk pedig védelem alatt áll, mivel nem értünk még el a kettes fejlettségi szintet, amikor egy civilizációt magára lehet hagyni.

Jelenleg az egyes szinten vagyunk, amikor még önmagunkra is veszélyt jelentünk és túlságosan veszélyes technológiákat használunk saját magunkra nézve.

Nem véletlen, hogy számos katonai jelentés és titkos akta ír arról, hogy a hidegháború során több atomlétesítmény körül észleltek azonosítatlan tárgyakat.

Az ufók ugyanis folyamatos ellenőriztek minket és próbálták megakadályozni a nukleáris katasztrófákat, különösen Csernobil után, ami teljesen váratlanul érte még őket is.

5 különböző üzenetük van a Földi emberek számára melyeket ma még nem teljesen vagyunk képeske megérteni vagy felérni hozzájuk,d e ez az 5 fogja magasabb szintűvé tenni a fajunkat a skálán.

1. Fel kell hagynunk a természet pusztításával

2. Azonnal vissza kell térni a természettel való összhanghoz.

3. A technológiát ÉPÍTÉSRE kell használnunk, nem fegyverek gyártására, egymás gyilkolására

4. Meg kell szabadulnunk a vallásainktól. Szerintük a végső megvilágosodás útja az, hogy kilépünk a "mesék" világából, és a vak hitet elhagyjuk.

OSZD MEG másokkal is!

földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 192051





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet