Tényleg egy idegen műhold látható ezen az űrfelvételen?

2017. március 21., kedd
Egyesek szerint a Fekete lovag mások szerint egy titkos, nem ember alkotta űreszköz, vagy egy elveszett kémrepülő. Mi az igazság?

Újra felbukkant volna a Fekete lovag? Vagy valami más látható a felvételen, ami nemrég került elő, és amin az egész internet rágódik?

Arról van szó, hogy egy a Föld körüli pályáról készített felvételen jól kivehető valami, mely elég nagy méretű ahhoz, hogy valamiféle szonda legyen, ráadásul a róla visszaverődő fények szerint fémes anyag borítja a felületét.

Ebből sokan arra következtetnek, hogy valamiféle űrhajó lehetett. Mások úgy vélik, hogy valamiféle katonai műhold, mely annyira titkos, hogy nem hozták soha nyilvánosságra, hogy a Föld körül kering.

Ha ez így van, akkor feltehetőleg az amerikaiaké, vagy az oroszoké, de vannak pletykák egy titkos japán műholdról is.

A legtöbben mégis úgy gondolják, hogy az idegenek keze van a dologban, és egy olyan felettünk keringő objektum látható rajta, melyet nem emberi kéz alkotott.

Azok, akik azt állítják, hogy a kormányaink tudnak az idegenek létezéséről, rendre azt is mondják, hogy a Földet folyamatosan megfigyelik.

Különféle szondákkal, és apró járművekkel elemzik a bolygónkat, és a bolygó lakosságát, és az idegen kolóniák már rég itt vannak a Földön, az óceánok mélyén, és a Hold sötét oldalán.

Ez utóbbi elég közismert tény: a Hold körül rengeteg ehhez hasonló objektum tűnt már fel az utóbbi 60 évben, így a NASA űrhajósainak és szakembereinek már nagy rutinjuk lehet a földönkívüliek által alkotott járművek megkülönböztetésében...

Időnként egyes amatőr rádiósok különféle érdekes, nem dekódolható frekvenciákat fognak az űrből, melyek könnyen elképzelhető, hogy ezen tárgyakról visszaverődő űrzajok, vagy konkrét kommunikációs üzenetek egymás között.

A világ leghíresebb ilyen feltételezhetően idegenekről érkező jel a Hűha! jel volt, melyről a mai napig úgy tartják, hogy talán két földönkívüli űrhajó közti kódolt üzenet lehetett.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek eltitkolt tények


Megtekintések száma: 22922

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet