Tényleg egyre közeledik Naprendszerünk felé a Nibiru: Végveszélyben az emberiség?

2022. május 15., vasárnap
Egyre több adat, csillagászati felvétel áll rendelkezésre - állítják.

Nibiru, azaz Marduk csillaga egyes elemzések, és szakértők szerint már közel járhat. Ráadásul ez a bolygó nem más lehet, mint a titokzatos és régóta elvszett, de bizonyítottan létező kilencedik bolygó.

A pályája annyira nagy és távoli, hogy több ezer évenként kerül a Napunk közelébe, és éppen ezért az emberiség is csupán párezer évenként tudta alaposabban megfigyelni.

Rejtélyes módon egybeesik a Nibiru időszakos látogatása az összes nagyobb tömeges kihalási hullámmal a Földön.

Sokan nem is véletlenül tartják a halál csillagának is, vagy a végzet bolygójának.

A Nibiru sokszorosan nagyobb, mint a Földünk, ezért, ha Jupiter közelségbe érne, már akkora gravitációs erőhatása lenne, hogy a bolygóinkon megéreznénk, és óriási kataklizmák mennének végbe.

Éppen ezért egy Földközelség katasztrofális hatással lenne ránk nézve.

A maja és más népek ősi próféciái szerint a Nibiru vagy össze fog ütközni a Földdel, vagy elhaladva mellette szétroppantja, és elszívja annak légkörét.

Az összeesküvés elméletek szerint minderről természetesen tud az amerikai kormány, és már évtizedekkel ezelőtt sikerült képet kapniuk arról, hogy pontosan merre is található a kozmoszban Marduk csillaga.

A 2000-res éveket követően az is nyilvánvalóvá vált számukra, hogy egy esetleges közelség az elkövetkező évtizedekben elkerülhetetlen lesz, mivel a mérési adataik szerint a bolygó közeledni kezdett, tehát megkezdte visszatérését a Naprendszerünkbe.

Az emberiség javarésze szándékosan nem lett értesítve arról, hogy a Nibiru közeleg, az ősi próféciák miatt, melyek egy kataklizmát jósolnak, és a Föld pusztulását.

Nem akarják, hogy pánik törjön ki, és ezért a legnagyobb titokban kezdték el "kiszervezni" a Föld alá a kormányok teljes vezérkarát, olyan atom és sugárzásbiztos bunkerekbe, melyek több kilométer mélyen találhatóak a földkéregben.

Észlelések világszerte?

Éppen elég mélyen ahhoz, hogyha a Föld A Nibiruval való találkozását követően tényleg elveszti a légkörét, akkor a gyilkos napsugárzás ne érje el ezeket a mélyen fekvő óvóhelyeket.

Az "X-bolygó: a 2017-es érkezés" című könyv szerzője és kutatója, Dacid Meade azt állítja, hogy az idei lesz az az év, amikor fellebben a fátyol a rejtélyes kilencedik bolygóról.

Még Földi távcsövekkel nem látható, de eljöhet az idő, amikor láthatóvá válik, és nem lesznek képesek tovább titkolni az emberek elől a közelgő kataklizmát.

Több forrásból is megerősítették a könyve szerint, hogy a katonaság titkos akciókat hajt végre Amerika-szerte, melyek célja valójában a bunkerépítés, ahogyan az sejthető volt.

A hadgyakorlatok is sokat mondanak, amelyeket a tavalyi, 2016-os évben elvégeztek.

2016 októberében a NASA és a FEMA emberei különös gyakorlatot tartottak, melyben egy olyan katasztrófahelyzetet szimuláltak, ahol a Földbe egy óriási, mindent elsöprő meteorit csapódik. Az igazi ok még odakinn van, a Naprendszeren túl, azonban már ilyen távolságból is komoly hatással bír a bolygónkra.

Nibiru észlelés a Földről

Ugyanis az elmúlt években nem csak a globális felmelegedés és egyéb hatások miatt vált szélsőségessé az időjárás, és nyugtalanabbá a Föld magja, rengeteg földrengést eredményezve ezzel.

Ezek mind a Nibiru közelségét jelzik, mivel a bolygók egymásra több milliárd távolságból is képesek nem csak gravitációsan de mágnesesen is kihatni.

A Nibirut már többen észlelték olyan magasabb hegységekre telepített nagy teljesítményű teleszkópokkal, melyek kevésbé vannak kitéve a légkör zavaró hatásainak - állítja a szerző.

Állítólag a nap körül is észleltek bolygószerű jelenségeket... Mások szerint a felvételek nem a Nibirut ábrázolják. Mi az igazság?

Eljöhet majd a nap, amikor szabad szemmel is látható lesz a Nibiru?

Több, mint valószínű. Annak ellenére is, hogy egyes rendkívül bizarr elméletek szerint a HAAARP és a chemtrail technológiák kombinálásával a NASA holografikusan vetített egy mesterséges illúziót az égre, hogy eltakarja előlünk az egyre közeledő égitestet.

Még ha ez igaz is, akkor is idővel össze fog omlani az illúzió, és ez a bonyolult, holografikus égbolt.

Egyes feltételezések szerint egyes kultuszok, és a háttérhatalomban megbújó titkos szekták kifejezetten várják a Nibiru érkezését, és rejtett utalásokat rejtettek el a világban. Például lehet, hogy nem véletlen, hogy egyesek szerint a Naprendszer és a Nibiru pályája a Nibiruval együtt látható a svájci frankon.

Hogy igazak-e a Nibururól szóló legendák és összeesküvés elméletek, az hamarosan kiderülhet…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek nasa összeesküvés világvége eltitkolt tények globális kataklizma nibiru próféciák


Megtekintések száma: 139070

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet