Tényleg érkezik a világvége? Az ügy kapcsán a NASA is kénytelen volt megszólalni!

2021. március 22., hétfő
EZ állt a közleményükben. Sokak szerint csöppet sem megnyugtató.

Az utóbbi hetekben, hónapokban egyre többször kerül szóba az, hogy a NASA olyan információk birtokában lehet, melyeket kötelessége lenne tudatni az emberiséggel, mégsem teszi.

Zecharia Sitchin, és sok más kutató rengeteget tanulmányozta a sumer legendákat és az ősi, több ezer éves agyagtáblákon található írásokból olyan próféciákat olvastak ki, melyek egy ősi bolygó újra eljöveteléről számoltak be.

A prófécia szerint Nibiru, azaz Marduk csillaga a Földdel ütközve fog egy nap majd mindent elpusztítani.

Először 2003-ban jósolták meg a bolygó érkezését, aztán ez kitolódott 2012-re, majd miután nem következett be a várva várt apokalipszis, idén szeptember 23-ra módosították a dátumot.

Ennek ellenére sokan meg vannak győződve arról, hogy maga a bolygó létezik, és a NASA tud is róla, de titkolózik.

Most David Morrison fakadt ki, a NASA egyik vezetője:

"Önök logikus magyarázatot várnak egy teljesen logikátlan felvetésre...Nem létezik ilyen bolygó (a Nibiru), soha nem is volt és nem is lesz – ennek ellenére újra és újra felüti fejét a köztudatban"

A Nibiru létére bár a NASA sosem szolgált elég bizonyítékul, a teória ma is él, és sokak szerint tényleg létezik egy hatalmas bolygó, vagy egyfajta fekete csillaga Naprendszer külső peremén, mely időnként bemerészkedhet a Föld közelébe.

A Nap körül való keringési ideje pedig több tízezer év is lehet.

David Morrison, és a NASA azonban leszólhatta magát, legalábbis sokan erre következtettek abból, amit mondott:

"Ha a Nibiru létezne, már régen összezavarta volna a Naprendszer külső részén található bolygók pályáit."

Ugyanis több független mérés, és számtalan kutatás, valamint az ESA kutatásai is azt bizonyítják, hogy valami MÉGIS megzavarja a Naprendszer egyes égitesteit. Ráadásul Kuiper-övben keringő rengeteg objektumra is komoly hatással van.

A válasz tehát nem megnyugtató egy csöppet sem.

A titokzatos kilencedik bolygó léte ugyanis egyre biztosabb. Ez pedig egyértelműsíti, hogy ez a 9. bolygó maga a Nibiru lehet. Kutatások bizonyítják ugyanis, hogyha a kilencedik bolygó valóban létezik, akkor számtalan alkalommal nagyon kihalási hullámokat idézhetett elő a bolygónkon.

Vagyis egyfajta halálhozó égitest szerepet tölthet be a Naprendszerben.

Az ősmaradványok által jelzett periodikus tömeges kihalások kapcsolatban állhatnak a feltételezett kilencedik bolygóval. Három magyarázatot vetettek fel a rendszeres üstököszáporok magyarázatára:

X bolygó, a Nap ikercsillagának léte és a Nap vízszintes oszcillációi, miközben a galaxisban kering. A két utóbbit ezt követően kizárták, mint ami nem egyeztethető össze a paleontológiai feljegyzésekkel. Csak az X bolygó maradt életképes teória.

Matese elmélete szerint miközben az X bolygó a Nap körül kering, dőlt pályája lassan forog és az X bolygó 27 millió évenként áthalad a Kuiper-övön, kiütve onnan az üstökösöket a belső Naprendszerbe.

A kimozdított üstökösök nemcsak a Földbe csapódnak, hanem szétmorzsolódnak a belső Naprendszerben, amint közelebb kerülnek a Naphoz, ily módon csökkentik a Földre jutó napfény mennyiségét.

1985-ben a paleontológiai adatok egészen 250 millió évre visszamenőleg alátámasztották a rendszeres üstököszápor elméletét. Az újabb kutatások egészen 500 millió évig visszamenőleg szolgáltatnak bizonyítékokat ilyen eseményekre.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek nasa összeesküvés tömeges kihalás csillagászat nibiru kataklizma


Megtekintések száma: 72997

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet