​Tényleg jön a kényszeroltás?

2022. május 30., hétfő




Állítólag egy olyan tervet dolgoztak ki, melyet az összes tagországnak be kell tartania és teljesítenie.

Mi a teljes igazság?

Utána jártunk!

Bizonyos körökben egy ideje kering az az elképzelés, miszerint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) „kényszeroltási tervet” készül elfogadni, és egy olyan szerződést léptet életbe, ami a nemzetek kormányai fölé helyezi a WHO-t járványhelyzetben.

A WHO “titkos” terve?

A koronavírus-járvány alatt elindult összeesküvés-elmélet most csúcsosodik ki, hiszen Genfben jelenleg is zajlik a 75. Egészségügyi Világközgyűlés, ami tulajdonképpen az Egészségügyi Világszervezet.

Annak ellenére, hogy a kormányokon átívelő, a WHO-nak teljhatalmat biztosító megállapodás valójában inkább egyfajta összeesküvés-elmélet, a világszervezet valóban előkészít egy tervet világjárványok esetére.

Az pedig nem igaz, hogy Szijjártó Péter már szignózta is volna a tervezetet, mivel a tervezet időpontjai, határidői jelentősne ki lettek tolva.

Ugyanakkor a tervezet valóban próbál néhány komoly előrelépést tenni a koordinált világjárvány kezelés terén, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg egy a covid járványhoz hasonló katasztrófa.

Egyáltalán nincs szó semmiféle pandémiás egyezségről, amit a tagállamokra kényszerítenének.

Ez viszont nem jelenti, hogy nincs terítéken ilyesmi, csak azt, hogy teljesen mások a határidők.

2021 végén állapodtak meg a WHO tagállamai arról, hogy egy olyan nemzetközi egyezmény szülessen, amelynek célja, hogy megvédje a világot a jövőbeli fertőző betegségek okozta válságoktól.

A pandémia-megállapodásról született egy nulladik vázlat, amiben a WHO tagjai lefektetik, hogy mi lesz a dolga a munkacsoportnak, ami ezt a megállapodást végül megfogalmazza.

A nulladik vázlatban sincs semmiféle utalás arra, hogy a WHO-nak kormányokon átnyúló hatalma lenne.

Akkor most lesz-e kényszervakcinázás, vagy sem?

Nem valószínű, mert ha a WHO egy ilyen tervezet mentén felszólítaná, ajánlásokat fogalmazna meg a tagországokkal szemben, azok továbbra is “csak” ajánlásoknak számítanának.

A WHO feladata, hogy támogassa a tagállamokat a tárgyalások közben, amikor elkötelezik magukat a jövő generációinak a világjárványokkal szembeni védelme mellett

– írja a világszervezet.

Azt is kiemeli, hogy a WHO nem határozhatja meg egyetlen nemzetközi okmány tartalmát sem.


Megtekintések száma: 54320





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet