Téridő kapu nyílt Norvégia felett?

2017. május 30., kedd




A jelenségre napjainkban sincs egyértelmű magyarázat, csak felmerülő kérdések, és rejtély... vagy mégis? Különféle elméletek a végső megoldásig?

Annak idején rengeteg cikk megjelent arról a hihetetlen jelenségről, mely Norvégia felett volt látható, a viszonylag tiszta éjszakai égbolton.

Az eset bár néhány évvel ezelőtt történt, a mai napig lázban tartja a tudósokat, és az ufó hívőket.

Ugyanis számos aspektusát tekintve nem lehet korrekt magyarázattal szolgálni a látottakra. De miről is van szó?

Egy különleges, spirál alakú anomália jelent meg az égen, mely néhány percig volt látható, majd forogni kezdett, végül kitágult, majd végleg eltűnt, mintha sosem lett volna.

A hír a különféle felvételekkel, fotókkal együtt azonnal elárasztotta az internetet, és mindenki azt találgatta, hogy pontosan minek is volt tanúja több ezer ember Norvégia-szerte.

A legelső magyarázatok között rengeteg minden felmerült. Míg egyesek szerint egyfajta dimenziókapu nyílt az égen – feltehetően a CERN a földi részecskékre gyakorolt hatása miatt, addig mások úgy vélték, hogy egyfajta téridő szakadás keletkezett.

Mások szerint egy félresikerült rakétakísérlet volt, vagy valamiféle részecskékkel kapcsolatos, egy a légkörben elvégzett vizsgálat egy mellékterméke.

Abban mindenki egyetértett viszont, hogy mesterségesen gerjesztett folyamatot láthattak az emberek.

Ugyanis ha ez egy természetes jelenség lenne, sokszor, sok helyen látnunk és tapasztalnunk kellett volna már hasonlót, de az igazság az, hogy a történelem folyamán egyszer sem számoltak be hasonlóról.

Az anomáliáról igen sok felvétel látott napvilágot, más megvilágításban, más-más stádiumokban és szögekben. Hatalmas volt a nyomás, bárki, vagy bármi is okozta.

A rengeteg felvétel miatt az oroszoknak hamarosan nem maradt más választásuk, mint elismerni, hogy a meglehetősen rossz konstrukciójú Bulava ICBM egy újabb sikertelen startja okozta a látványos jeleséget.Egyesek szerint ráadásul jól látszik az első két fokozat nyoma is alul, a harmadik fokozat volt, amelyik vélhetően kilyukadt.

A jelenséget a meghibásodott rakétafokozat oldalán kiáramló üzemanyag hozta létre.

Azonban ez még nem adott magyarázatot minden részletre. Ilyen technológia már sokkal régebb óta létezik, igaz nem pont ebben a formában. Mégsem tapasztaltak soha hasonlót.

Ráadásul egyes források arra hivatkoznak, hogy az oroszok beismerése gyakorlatilag csak egy része volt az eltusolásnak, hogy nehogy kiderüljön valami jóval durvább dolog a jelenséggel kapcsolatosan.

Ugyanis ezen források azt mondták, hogy alapjaiban véve egy elbaltázott, titkos térkapu gerjesztésről lehetett szó, egy szupertitkos orosz kísérletről. Arra voltak kíváncsiak a kísérlet keretében, hogy hogyan lehet térkaput nyitni több ezer kilométerre lévő területek felett, az atmoszféra részecskéit felhasználva.

Megint mások viszont a hírhedt HAARP rendszernek tulajdonítják az egészet. Bármi is legyen a dolog nyitja, a hivatalos magyarázat ellenére sokan úgy hiszik, hogy van valami a dolog mögött, amit soha nem árultak el.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség


Megtekintések száma: 192373





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet