Téridő kísérletek a CERN komplexumában: a tudósok a tűzzel játszanak, az egész világot elpusztíthatják!

2022. augusztus 29., hétfő




Egy kutató szerint olyan kísérletek folynak a CERN komplexumában, melyek alapjaiban moshatják össze a teret és az időt.

A Svájcban, Geneva mellett elhelyezkedő fizikai kísérletekkel, és a térrel, valamint az idő természetével, és különleges részecskék viselkedésével foglalkozó komplexumban olyan bizarr kísérletek zajlanak, amit az átlagember nem is gondolna.

Ezt egyre több olyan fizikus állítja, akik korábban - vagy még jelenleg is - a CERN részecskekísérleti rendszerénél dolgoztak.

Dr. Edward Mantill is éveken át dolgozott a CERN belső komplexumában, és elmondása szerint a fizikusok sokszor a sötétben tapogatózva, olykor nagyon kockázatos kísérleteket hajtanak végre.

Nem arról van szó, hogy valamit nem ismernek eléggé, ezért letesztelnek egy elméleti tézist a gyakorlatban, hanem arról, hogy olyan folyamatokkal játszanak, amiknek a hatásmechanizmusát sem ismerik.

A CERN rendszerét eredetileg annak idején azért építették, hogy tanulmányozhassák általa az univerzum születését, majd sokáig azon mesterkedtek, hogy az antianyag, a rejtélyes Higgs-bozon nyomára leljenek, de a sötét anyagra vonatkozó kísérleteket is végeztek már itt.

Ez azonban mind csak a felszín, a jéghegy csúcsa. Dr. Mantill szerint ugyanis a téridő szerkezetét is megpróbálták már módosítani a fizikusok.

Ez pedig egy nagyon veszélyes folyamat, ugyanis elméletben egy téridő kapu nyílhat meg, ami egy átjárót képezhet egy másik, párhuzamos világba.

A párhuzamos világból pedig csak az Isten tudja, hogy mi jöhet át, ha gondol egyet. Ugyanis a CERN-ben dolgozó szakemberek egy jó része biztos abban, hogy léteznek párhuzamos dimenziók, paralell világok, melyekben más entitások is élhetnek.

Ezért folynak évek óta kétes kísérletek, melyek során utat próbálnak nyitni egy másik világba. Ez azonban veszélyes, ugyanis egy komplett földönkívüli hadsereg is kirohanhat abból a téridő lukból, mely így létrejön.

Éppen ezért végzik ezeket a kísérleteket és kutatásokat a legnagyobb titokban, szigorúan kormányengedéllyel, de egyesek szerint még a kormányok, és a titkosszolgálatok sem tudnak a CERN ilyen irányú ténykedéséről.

A CERN anyagi támogatása főként Nagy-Britanniából, Franciaországból, és természetesen Amerikából származik.

Az még Dr. Mantill számára sem teljesen tiszta, hogy milyen előnyöshez remélik magukat hozzájutni a kutatók a térkapuk megnyitásával, igaz önmagában már a létük is szenzációs felfedezés lehetne.

Egyesek szerint az egészben a katonaság a kulcs, ugyanis egy irányítottan bárhol megnyitható térkapu óriási stratégiai fegyver lenne bármilyen haderővel szemben.

Gondoljunk csak bele: ezeken az ugyanazon világ két különböző pontját összekapcsoló szelídített - azaz nem párhuzamos világokba vezető - térkapuk segítségével egy ellenséges hadtest háta mögé lehetne kerülni, de ha az ellenség belesétál a csapdába, akkor örökre el is lehet nyelni a téridő által.

Így viszont már érthető, hogy a hadseregnek milyen előnye származhatna belőle, vagyis konkrétan elképzelhető, hogy fegyvert akarnak ebből az egész technológiából készíteni.

Azonban a térkapuk nyitása rendkívül veszélyes, és a téridő összeomlását is okozhatja, valamint olyan feketelyukak jöhetnek létre, melyek nem párolognak spontán el, és az egész bolygó anyagát beszippanthatják.

Dr. Mantill szerint eddig is végig csak Isten kezében voltunk, és csak a szerencsén múlt, hogy a CERN munkatársai nem szabadítottak rá semmit az emberiségre...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 40019





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet