Terítéken Magyarország Eu-ból való kizárása? Mivel nem teljesítjük a kvótát, a német sajtó már elkezdte tárgyalni a dolgot!

2018. január 2., kedd
Szerintetek jobb vagy rosszabb lenn ilyen helyzetben az EU-n kívül?

Pénzügyileg bár érezhető hazánk számára, hogy "jobb helyen" vagyunk, azonban ha ezért a haza feladását követelik, nincs az a pénz, mely miatt megérné - vallják sokan.

Úgy tűnik, egyre komolyabb az esélye annak, hogy hazánkat teljes mértékben kizárják majd az EU-ból.

Kizárhatják az Európai Unióból Lengyelországot és Magyarországot, amiért nem akarnak részt venni a migránsok kötelező elosztásában – írja a Deutsche Welle politikai elemzője, Bernd Riegert.

A szerző szerint az uniós források megvonásával fog kezdődni a bevándorláspolitika terén ellenállást kifejtő országok letörése, és ha ez nem oldja meg a problémát, több ország is kizárásra kerülhet az Európai Unióból.

“Az alapelvek megsértése azzal kezdődik, hogy elutasították az EU migrációs politikájának végrehajtását” – írta. A szakértő szerint az Európai Uniónak joga van ráerőltetni a migránsokat Magyarországra, és ha a kormány nem kezdi meg a betelepítést, ez valamiféle jogsértést jelent. - írja a VilágLátó HírMagazin.

2018 meghatározó kérdése lesz, hogy az EU tagállamai rá tudják-e kényszeríteni a visegrádi országokat a jog uralmának tiszteletben tartására.

Sokak szerint egyébként a mai Európai Unió egy koporsó, amibe nem lenne szabad minden országnak gondolkodás nélkül belefeküdnie.

Igaz ez Magyarországra is. Számos olyan hang hallatta véleményét, miszerint talán jobb lenne az EU-n kívül egy ilyen helyzetben.

Hiszen nincs az az EU-s pénz és támogatás, mely pótolná azokat az ártatlan áldozatokat, akik esetleg itt is áldozatául esnének egy-egy bevándorlók által elkövetett merényletnek.

Merthogy ha engedünk, ez egészen biztosan be fog következni...

érdekes bizarr európa bevándorlás


Megtekintések száma: 87422

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet