Terjeszkednek a muszlimok: Olaszország már elbukott! Ha ezt Európa más részein is tervezik, abból óriási népfelkelés lesz!

2018. május 16., szerda




Nem gondoltuk volna, hogy ezt meg merik lépni...

Egy rozsdás kapu mögött kezdődik az a terület, amelynek sorsa parázs vitákat váltott ki egy észak-olaszországi városkában.

Az Il Giornale című napilap videóriportja szerint Casalgrandéban az iszlám közösség megvásárolt egy kétezer négyzetméteres területet. A helyiek pedig tiltakozásba kezdtek az iszlám falu építése ellen.

Nem akarnak integrálódni, máskülönben minek van erre szükség? 

Színház, edzőterem is van a városban – mondta egy ellenző. Kulturális központnak álcázzák, de ahol ilyesmit nyitnak, ott muszlim gettó lesz belőle – fogalmazta meg sokak félelmét egy másik nő.

A migrációs válság kezdete óta érkezett több százezer illegális bevándorló miatt már számos alkalommal demonstráltak Olaszországban.

Casalgrande lakói is az adriai-partvidéki Gorinóban történtekhez hasonlítják küzdelmüket.

A városkában másfél éve barikádot emeltek a helybéliek a bevezető utakra, amikor kiderült, hogy az olasz hatóságok menedékkérőket akarnak a településen elhelyezni. 

A makacs ellenállást tanúsító lakókat a csendőrök sem tudták meggyőzni, így Gorinóban végül nem nyílt menekültszállás.

Sokak szerint ez nem egyedi eset, és a nagyvárosokban is kialakultak már olyan kisebb-nagyobb kerületek, melyek autonóm városállamokként működnek a muszlim közösségek számára.

Már korábban az is felmerült, vagy felvetődött néhány elvetemült politikus jóvoltából, hogy szír falvakat hozzanak létre a kelet-európai tagállamok területein, ezt azonban szerencsére nem valósították meg.

Sokak szerint ha hasonló falvak létrehozásán gondolkodnának, és elkezdenék létrehozni őket az EU vezetése, akkor a népharag akkora lenne, hogy teljesen elsöpörné a politikai elitet...

OSZD MEG másokkal is!

európa durva politika menekültek bevándorlás botrány


Megtekintések száma: 31340





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet