"Térjetek meg vagy elvesztek" - mondta a prédikátor a las vegasi koncert előtt KÉT ÓRÁVAL – VIDEÓ

2017. október 10., kedd




Megdöbbentő felvétel látott napvilágot. Végül egy drámai telefonhívás történt a koncertről, mely rengeteg embert mentett meg! Isten munkája volt, vagy a sors fintora?

"Lőnek ránk, imádkozzanak értünk!" - hangzott aza drámai telefonhívás, mely a las vegasi koncertről futott be a lövöldözés közben.

Sokak szerint az egészben volt valami furcsa. A sors fintora. Annál is inkább, mert a koncert előtt 2 órával egy prédikátor hirdette Jézus igéjét a koncert bejáratának közelében.

“Forduljatok meg!” – kéri ezen a felvételen egy utcai prédikátor a Las Vegas-i “Route 91” country koncertre érkezőktől, akiknek hirdeti az evangéliumot és Jézus Krisztushoz való megtérést.

Senki sem élt a lehetőséggel...

Az érdekes ebben az egészben az, hogy sokan csak nevettek rajta, sőt, volt, aki szándékosan a Sátánt éltette.

Vajon véletlen, vagy volt abban valami sorsszerűség, hogy valaki a koncert közben felhívott egylelkészt, Kenneth Copelandet, és segítséget kért, hogy imádkozzon értük.

Rejtélyes módon a lövöldözések a 91. zsoltár felolvasása közben abbamaradt.

Sokak azt állítják, hogy maga Isten is segített, és így rengeteg ember menekült meg annak ellenére, hogy megtagadták őt a bejárat felé menet. A teljes magyar fordítása a telefonhívásnak lenti látható, ha bekapcsolod a magyar feliratot, végig tudod hallgatni, hogyan is zajlott.

Szerinted ezek a dolgok csak véletlenek?

Vagy a sors fintora? Isten tényleg sokakat megmenthetett

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen vallás bizarr isten


Megtekintések száma: 70979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet