Terrorveszélyt hoz Magyarországra az EU vezetése! Eltörlik a nemzetállamokat?

2017. november 4., szombat




Egyre nagyobb hazánk felett a nyomás. A nemzetállamok eltörlésének végső fázisa zajlik!

Az EU vezetése a végső fokozatba kapcsolat Európa elárulását illetően. Már lassan mindent átadtak a migráns csőcseléknek, és egy olyan menthetetlen multikulturális demográfiai katyvaszt hoztak létre, mely megsemmisítette Európa korábbi kultúráját.

Egyre több mecset épül, miközben templomokat zárnak be, és kereszteket zúznak be, Jézus-szobrokat semmisítenek meg, hogy "ne zavarják" az ide érkező muszlim bevándorlókat.

Mi ez, ha nem egy bújtatott, betelepítéssel egybekötött irányított invázió?

A betelepítés teljes végrehajtásának azonban néhány erős, és igen makacs állam az útjába állt, ilyen Magyarország és a lengyelek is.

Brüsszel a hírek szerint arra készül, hogy végső csapást mérjen ránk, és a szuverén nemzetállamok minden jogát el kívánják venni.

Brüsszel ugyanis megsértené a tagországok szuverenitását, elvonná azon jogukat, hogy meghatározhassák, kit akarnak befogadni, kivel akarnak együtt élni.

Az EP állampolgári jogi, bel- és igaz­ságügyi bizottsága (LIBE) által múlt hét csütörtökön megszavazott „reformtervezet” a hatályban lévő közös uniós menekültügyi rendszerről szóló dublini szabályozást módosítaná.

A dokumentum szerint a cél a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálása és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztása.

Arra is javaslatot tesznek, hogy a betelepítésbe és a bevándorlók „szponzorálásába” vonják be a migránsokat segítő civil szervezeteket, NGO-okat. - írja a Világlátó Hírmagazin.

Az Alapjogokért Központ ­stratégiai igazgatója szerint az Európai Unió már 2008 óta nem tudja megoldani a tényleges problémákat, és ezt egyre többen gondolják így.

Egy biztos: Magyarország biztosan nem fogja hagyni, hogy megfosszák az európai háttérhatalmak a szuverenitásától, és ehhez más baráti országoknak is lesz egy-két szava…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 25550





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet