Tesla halálsugarát több hatalom is meg akarta kaparintani a világvége végrehajtására?

2023. január 24., kedd




Rengeteg FBI akta szivárgott ki, melyek szerint a Tesla által épített halálsugár titkát, és szabadalmi terveit a szovjetek is meg akarták szerezni.

Valószínűleg Nikola Tesla halálsugara volt a valaha volt legnagyobb erejű fegyver a világon. nem véletlen, hogy egyes titkos jelentések szerint az FBI annyira nagyon meg akarta kaparintani.

Az egész arról szólt, hogy megkaparintsák, ugyanis a szovjetek is erősen érdeklődtek és nyomoztak a titkos technológia után.

Ez pedig végzetes következményekkel járt volna – már ha legalábbis sikerül megszerezniük maguknak.

Ezzel ugyanis a szovjetek olyan előnyre tettek volna szert, amivel egy esetleges újabb világháború során biztosan ők kerültek volna ki győztes félként. Az amerikaiak azonban sokkal jobban tartottak attól, hogy valahogyan az oroszok révén a németek kezére kerülhet.

És mivel akkoriban mindenki nagyon tartott egy esetleges újabb kataklizmától, féltek, hogy egy ilyen technológia rossz kezekbe kerülése egy újabbat robbanthat ki.

Még 2016-ban került nyilvánosságra számtalan olyan dokumentum, mely arra utal, hogy az FBI nagyon is rajta volt az ügyön, hogy valahogyan megkaparintsák Tesla terveit, és rájöjjenek a technológia nyitjára.

Tesla halálsugaráról csak nagyon keveset tudni. Állítólag egy olyan láthatatlan erőfalat tudott létrehozni, ami minden rakétatámadást ki tudna védeni.

Sőt, ez még nem minden. Tesla képes volt egy szupertitkos módszerrel energiát kivonni az éterből, így végtelen energiaforrásokat hozva létre. Ezzel pedig "örökmozgóként" táplálni lehetett volna bármi, így akár ezt az áthatolhatatlan pajzsot is.

A halálsugarat azonban nevéhez híven gyilkolásra is lehetett volna használni, nem csak védelmi rendszerek kiépítéséhez.

És akkoriban az FBI és Amerika ebben látta a veszélyt, és féltek, hogy a németek vagy az oroszok kezére kerülhet, és pusztító fegyverré alakítják át a technológiát.

Tesla aggódott amiatt, hogy az emberek a természeti erőforrásokat túl gyorsan felélik, ezért a megújuló energiaforrásokban látta a jövőt.

Így is szerette volna használnia technológiát, amit alkotott.

Sokak szerint az energetikai cégek szemét is szúrhatta ez az egész dolog, így nem véletlen, hogy Edisonnal az élen megpróbálták kicsinálni.

Végül egy méltatlan, elfeledett hagyaték maradt utána, és mások számára értelmezhetetlen műszaki leírások. Senki sem tudja, pontosan hogyan működött a Tesla-sugár, és vannak, akik szerint ez az emberiség szerencséje, és ezért ne robbant még ki egy újabb háború.

Más információk szerint titokban Amerika már rég megvalósította, és egy hatalmas, egész Földet megvédeni képes lézeres légvédelmi rendszert építettek ki belőle titokban.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés nikola tesla fbi


Megtekintések száma: 149252





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet