Tesla hátborzongató jóslatai, amiket előre látott napjaink világával kapcsolatban

2018. február 9., péntek




Ijesztően pontos! A zseni már akkor teljesen jól látta, merre fog tartania világ!

Eredetileg a Smithsonian lap ismertette Tesla gondolatait, melyet egykoron elmesélt arról, hogyna is gondolkodik a jövőről, és hogy milyennek látja majd az elkövetkező vészázadokat.

Amiket ő maga vázolt fel, azoknak egy jó része már napjainkban is körvonalazódik, és vannak még beteljesületlenek is.

Egyet azonban nem lehet elvitatni: ijesztően pontosan látta előre a jövőt...

Tesla gondolatai eredetileg egyébként az 1935 február 9-i Liberty magazinban jelentek meg, amit a már fent említett másik lap foglalt össze.

Tesla úgy hitte, hogy a 21. század nagy változásokat fog majd hozni számunkra.

Elmondta, hogy napjainkban majd haditechnikára, és fegyverkezésre fogja sok nemzet költeni a pénzért, és elpazarolni aze rődorrásait.

Egy olyan világot képzelt el, azonban a távoli jövőben ahol nem a háború, hanem az új tudományos felfedezések válnak az emberiség prioritásává.

Jóslata szerint a nevelés és kormányzati munka egyik elismert része lesz, és az emberek elkezdenek sokat foglalkozni a testükkel és egészségükkel.

Azt is elmondta, hogy 100 éven belül felállítják az amerikai környezetvédelmi hivatalt, ami 35 évvel a jóslata után végül meg is történt.

Idővel a tudomány és a fejlődés egyre fontosabb lesz, ehhez hozzá fog járulni az is, hogy az emberiség látni fogja, hogy milyen drasztikus mértékben pusztul a bolygónk.

Teljesen más kultúra fog felépülni, ahol a civakodás, a politikai és érdekellentétek már ténylegesen csak másodlagosak lesznek és egy szorosabb együttműködés fog létrejönni, de mindez a 21. században, vagy annak végén fog eljönni, akkor fognak rá készen állni az emberek.

“Jómagam kerülök mindenféle serkentőszert. Tartózkodom a húsevéstől is. Meggyőződésem, hogy egy évszázadon belül nem lesz divat a kávé, a tea és a dohányzás. Alkoholt azonban még mindig használnak majd. Ez nem stimuláns, hanem valódi életelixír” – jelentette ki, írja a rejtelyekszigete.com.

Számos mesterséget felváltanak vagy teljesen megszüntetnek a technológia által létrehozott robotok, és éppen ez lesz az a pont, ami felszabadítja majd az emberiséget azért, hogy magasabb célok elérésére tudjon törekedni, ami még inkább beindítja majd a fejlődésünket.

Képesek leszünk kezelni majd az éghajlatot, és ezt végre jóra is használni okosan és célszerűen, így a világ nagy katasztrófáit, a folyamatokat, melyek a bolygót rombolják, vissza tudjuk majd fordítani, korrigálni tudjuk majd azokat.

Tesla zseniális géniusz volt, ezért szvait sokan biztos készpénznek veszik.

Rengeteg meglátása bejött a közelmúltat és a jelent illetően, nem vonjuk kétségbe, hogy a jövőt is igen pontosna látta...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés történelem jövő tesla


Megtekintések száma: 125453





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet