Thoth-könyve: több ezer éves írás utal a világvége pontos dátumára

2021. június 13., vasárnap
Az ősi dokumentum rejtekhelyét évezredek óta keresik.

van egy olyan ősi írásokból álló könyv, mely mindent leír, amit a világról tudni lehet.

Így arról is szó esik benne, hogy majd hogyan is fog véget érni.

Ez a könyv nem maga a Biblia, hanem egy annál is sokkal rejtélyesebb és egyben értékesebb dokumentum, melynek pontos helyét még ma sem lehet tudni.

Évezredeken át keresték, de idáig senki sem találta.

Pedig létezik, de valakik nagyon jól elrejtették. nem mindenkinek állt érdekében ugyanis a történelemben az, hogy az emberek tudjanak róla...

Thoth-könyvét a mendemondák szerint csakis olyan ember találhatja meg, aki arra érdemes. És csakis akkor, amikor eljön az idő, és a Föld és a világegyetem végső órája.

A hivatalos, azaz mainstream régészet azt állítja, hogy a könyv sohasem létezett, azonban rendre nem erre utalnak az előkerülő régészetileg fontos alkotások és leletek.

Számtalan régészeti expedíció próbálta már megtalálni Thot könyvét de nem sikerült. A piramis szövegek szerint az ég, és az égi istenek titkait szent könyvekbe foglalták, hogy megtalálhassák azok, akik képesek tovább vinni a tudást, mielőtt túl késő lesz. Akad olyan nézet is, miszerint a gízai nagy szfinx alatt található.

Arról már régóta keringenek különféle vélemények a régésztársadalomban, hogy a piramisok és a szfinx alatt régi, több ezer éves járatrendszerek és katakombák vannak.

Ha így van akkor talán a katakombák mélyén lehet, közvetlenül a nagy piramis vagy a szfinx alatt.

Azonban az egyiptomi kormány megtilt minden olyan jellegű ásatást és feltárást, ami arra irányul, hogy megrongálják a talajt ezen műemlékek alatt, így a tudósok nem tudják feltárnia végső titkot.

Ez szándékos lehet, ugyanis a világon léteznek bizonyos őrzők, akik Thoth-könyvének végső nyughelyéről tudnak.

Ezek az őrzők felelnek azért, hogy a dokumentumot soha senki ne találhassa meg. Az őrzők mindenhol ott vannak, beépültek a régész társadalomba, de még a hivatalos közigazgatósági szervekhez is.

A szent könyvben leírt dátumot feltehetően az ősi asztronómiai ismeretek felhasználásával számították ki, melyet szintén az égiektől "örököltek meg".

Vagyis a könyv nem csak a jövőt tenné világossá az emberiség számára, és nem csakis a világvége dátumát jelezné előre, hanem bizonyítékul szolgálna az ősi, az embernél sokkal fejlettebb civilizáció jelenlétére is az ősi Földön...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek bizarr egyiptom apokalipszis jóslatok ősi írások


Megtekintések száma: 120949

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet