Tiahuanaco – Óriások és vénuszlakók, kozmikus ősi kód a Földön?

2023. május 17., szerda




Egy elveszett civilizáció nyomában, mely kapcsolatban lehetett az ősi istenekkel...

A Tiahuanaco helyi legendái és a legutóbbi évekig összegyűjtött kevéske adat lehetővé tették, hogy egyes szerzők a legkülönösebb feltevéseket agyalják ki a rejtélyes város eredetével kapcsolatban.

Az 1950-es évek elején Denis Saurat, a német Hörbiger vad elméleteire támaszkodva, hihetetlen feltevést dolgozott ki: 30 000 évvel ezelőtt a Hold olyan közel került a Földhöz, hogy nehézségi ereje hatására három méter magas óriások fajtája született.

Ugyanakkor a bolygónk körül az óceánok vizéből gyűrű alakú burok alakult ki, és a tenger az Andok vidékén 3000 méter magasságban hullámzott. Tiahuanaco eszerint akkortájt tengeri kikötő volt, amelyet fejlett civilizációjú óriások laktak!

Az 1960-as években bizonyos Beltrán Garcia, “az inka napvallás megújítója”, azt állította, hogy a Vénusz bolygóról érkező űrhajó szállt le a Titicaca-tó partján. Utasai alapították Tiahuanacót. Minderre ötmillió évvel ezelőtt került sor…

Az óriási bálványok a vénuszlakók ábrázolásai volnának. 

Robert Charroux az eseményt Kr. e. 10 000-re keltezi, de neki is az a véleménye, hogy a Vénuszról jött lények alapítottak egyfajta gyarmatot Tiahuanacóban, mert ott találtak olyan helyre a Földön, amely megfelelt eredeti életkörülményeiknek!

E földönkívüli utasok életük kockáztatásával hajtották végre az utazást, és nekik köszönhető a nagy ókori civilizációk megszületése is. Tiahuanaco és a nevezetes Atlantisz voltaképpen egy és ugyanaz…

A vénuszlakóknak azonban nem sikerült hozzászokniuk a földi körülményekhez, eltűntek és utolsó üzenetük ott látható a “Nap kapujának” domborművén.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: rejtélyeksziget

összeesküvés tiltott találmányok egely györgy tiltott szabad enegria


Megtekintések száma: 43173





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet