Tiltott régészet: elhazudott leletek árulkodnak arról, hogy nem az ember volt az első értelmes lény a Földön!

2018. április 8., vasárnap
Tárgyak, leletek, amikről senki sem beszél...

A világban nagyon sokan egyteértenek abban, hogy az ember a teremtés koronája, és mi voltunk az elsők, akik elsajátították az ezsközhasználat, a kémia és a fizika tudományát.

Megtanultunk beszélni, felegyenesedtünk, és ezzel mintegy kiemeltünk magunkat az állatvilágból.

Ez mind szép és jó, de sokak szerint nem igaz. Mint ahogyan az evolúciós elmélet is egy nagy hazugságra épül.

Charles Darwin teóriája olyan népszerű lett, hogy mindent ez határozott meg. Attól kezdve a tudományos elméleteket, sőt, még a megtalált leleteket, felfedezéseket is hozzá igazították.

És itt jön a lényeg: ha valami viszont nem passzolt ebbe a világképbe, akkor eldugták a világ elől, nem beszéltek róla.

Gyakran az is előfordult, hogy ezen leleteket elhiteltelenítették, vagy a velük foglalkozó kutatókat.Az oopartsnak nevezett tárgyakra az jellemző, hogy sem térben sem időben nem passzolnak az adott korhoz, amihez kapcsolódó földrétegben megtalálták őket.

Rengeteg ilyen tárgyat, objektumot találtak már. Ezek egy jó része azért tabu a történelem és a régészet számára, mert olyan dolgokról árulkodnak, amik megváltoztathatják az emberi múltat.

Arról árulkodnak ugyanis, hogy nem az ember volt az egyetlen élőlény a Földön, mely képes volt civilizációkra rendeződni.

Éppen ellenkezőleg... előttünk legalább egy, de akár több civilizáció is élhetett. Talán nem véletlenek az ősi óriásokról szóló legendák...

Találtak olyan több millió éves lábnyomot, mely adínük korát is megelőzte, és emberi lábnyom volt.

Olyan ősi kalapács maradványát, ami szintén megelőzte az ismert civilizációkat. Valaki ezeket elkészítette, de nem az amberek voltak. Erről azonban a mainstream régészet képviselői hallgatnak.

Teszik ezt annak ellenére, hogy az ilyen és ehhez hasonló leletek sorra kerülnek elő, vagy fordulnak ki a földből.

A 2011-es cunami Japánban szintén mosott ki a partra olyan leleteket, ősi baltákat, amik 10 millió évesek voltak. 10 millió évvel ezelőtt az ember egyszerűen nem állt azon a szinten, hogy ilyet létrehozzon...

Az emberiség múltjával kapcsolatban tehát valamiért rejtegetik ezt a titkot.

Lehet, hogy azért, mert egy még nagyobb, még borzalmasabb felismerésre vezethetne vissza, vagy talán azért, mert aláásná Darwin evolúciós teóriáját, a tudományt pedig romjaira verné szét.

rejtély rejtélyek történelem előzőe emberiség titltott régészet


Megtekintések száma: 22139

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet