Tiltott találmányok, melyeket soha nem fogunk látni: az energialobbi nem akarja

2019. november 10., vasárnap




Az itt felsorolt találmányok ötletgazdái elkövettek egy súlyos hibát: a találmányuk messze megelőzte a korát, és a hatalmasságok - ipari és nagyvállalatok - profitjának útjában álltak.

Wilhelm Reich esőcsináló gépe

Az egyik ilyen elsőre bizarrul hangzó találmány egy bizonyos Wilhelm Reich nevéhez fűződik. A tudósnak hatalmas áfonyafarmja volt Maine megyében, az USA-ban, de állandó szárazság sújtotta a területet.

Akkor találta ki, hogy valamit feltalál a szárazság ellen. Létrehozott egy olyan speciális szerkezetet, mely állítólag képes volt esőt csinálni. Egy nagyon meleg nyári napon ki is próbálta, amikorra nem volt várható egyetlen csepp eső sem a területen.

A szerkezet bevált és 0.64 centiméternyi eső esett a területen teljesen váratlanul. Akkor terjedt el, hogy Wilhelm épített valamit, ami képes felhőket létrehozni. A találmány azonban nem működhetett sokáig, mert Wilhelmet megkeresték a kormányhoz közeli csoportok, és megfenyegették, hogy nem használhatja újra a gépet.

Sokak szerint maga a HAARP emberei lehettek, akik attól tartottak, hogy a férfi rájöhetett a HAARP által használt ionoszféra manipulációs technológia kicsinyített verziójának előállítására. 

Ha ma létezne a szerkezet, és az emberek kezében lenne, sokkal több zöld terület lenne a bolygón, és rengeteg mára kiszáradt vidéket lehetett volna megmenteni az infrastruktúra leépülésétől.

Lakossági felhasználású nukleáris energia

A nukleáros energiát mindig is veszélyesnek gondolta és gondolja ma is a közvélemény. Ugyanakkor kicsiben, lakossági felhasználásra szánva, eszközökben és tárgyakban elrejtve sokkal kisebb veszélyforrások lehettek volna.

Több tervezet is felmerült a kormányokban, némelyiken még kutatók és mérnökök is elkezdtek dolgozni. Pedig léteztek olyan titkos tervrajzok, melyek apró, kamraszerű épületekről, dobozokról készültek, melyekben nukleáris folyamatok termelték volna meg a háztartásokhoz szükséges energiamennyiséget.

Ezek a dobozok atombiztosra lettek volna tervezve, a Starlite nevű anyaggal, melyet egy másik feltaláló talált föl, akit később szintén elhallgattattak. Sokak szerint ugyanis egy-egy ilyen nukleáris mini erőmű örökre megoldotta volna az emberek energia problémáit, így a nagy energiavállalatok tönkrementek volna.

Ugyanakkor könnyű volt a biztonság szempontja felől kikezdeni ezen törekvéseket, és elhitetni az emberekkel, hogy a nukleáris energia túlságosan veszélyes lakossági felhasználásra.

Bioüzemanyag kenderolajból

A kenderolaj üzemanyagként való használata már nem először merült fel az emberekben, de a legnagyobb feltalálók és iparmágnások is belebuktak az elterjesztésében, mivel nagyon komoly ipari érdekekkel ütközött.

Maga Henry Ford, az első automobilok atyja egy teljesen kender alapú autót gyártott le, mely kenderolajjal működött Ennek előállítása sokkal olcsóbb volt, mint a benzines, vagy egyéb elven működő autóké.

Ráadásul ZÉRÓ károsanyag kibocsátással rendelkezett. Azonban volt egy nagyon nagy bibi: mégpedig az, hogy ez a megjelenése után azonnal tönkretette volna a nagy olajipari vállalatokat, üzemanyaggyártó cégeket. Éppen ezért minden fronton próbálták ellehetetleníteni a technológia térnyerését, és végül sikerrel jártak.

A Rife-gépezet

Dr. Royal Raymond Rife orvos és kutató olyan dolgot vitt véghez, amit azelőtt soha senki, és ami forradalmasíthatta volna az orvostudományt. 1934-ben ugyanis egy olyan gépezetet alkotott, mely frekvenciák segítségével volt képes gyógyítani a rákot.

Sokan azt gondolták később róla, hogy ez valami átverés, vagy család, de Rife frekvenciagépezetének voltak klinika, orvosilag dokumentált vizsgálatai, melyet a Mayo klinikán végeztek el. 14 rákos beteg közül mind a 14 meggyógyult a rákból, ezeket pedig az AMA - Amerikai Orvosi Társaság - emberi is dokumentálták, és feljegyezték.

A "buli" akkor kezdett el elfajulni, amikor az AMA meg akarta venni a találmányt, hogy végül a polcra tegye, mivel neki nem volt érdeke egy olyan eszköz, ami fillérekből előállítható, és instant tudta gyógyítani azt, amit ők több ezer dollárért tettek személyenként.

Egyszerűen sokkal nagyobb biznisz volt. Rife kuruzslással lett megvádolva, orvosi laborjában pedig rejtélyes tűz keletkezett, és éveken át szisztematikusan lejáratták, míg Dr. Rife az alkoholizmusba menekülve meg nem halt.

A Tesla-féle szabadenergia

Tesla a kutatásai és bizonyos kísérletei során rájött, hogyan állíthat elő szabadenergiát, azaz olyan energiaforrást, mely végtelen utánpótlása rendelkezik, mivel az éterből szívja el a működéséhez szükséges energiát, és termel belőle áramot.

Amikor már a technológia széleskörű kiterjesztésére vonatkozó terveket dédelgetett, melyeket Tesla tornyokkal oldott volna meg, így az egész világot ellátva ingyen árammal, a CIA és az FBI is felfigyelt rá.

Sok vállalat és magánszemély, köztük Thomas Edison tyúkszemére is rálépett ezzel, ugyanis ez utóbbi úriember technológiájába már sokat öltek bele, rengeteg befektetés és egyéb támogatást toltak bele a szekérbe.

Nem örültek volna, ha minden borult volna, csak mert valami bolond Tesla feltalál valamit, amivel végtelen energiát biztosíthat mindenki számára. Ráadásul INGYEN! Hol lett volna ebben a biznisz?

Teslát is szintén módszeresen lehetetlenítették el, hogy soha ne tudja megvalósítani a terveit, és a szabadenergia projekt örök utópia maradjon.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika rejtély összeesküvés rejtélyke tesla tiltott találmányok


Megtekintések száma: 146483





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet