Tisztán kivehetőek az idegenek ezen a repülő csészealj felvételen!

2017. április 17., hétfő
Itt a bizonyíték, hogy nem emberek vezetik az azonosítatlan tárgyakat?

Létezek idegenek, Mik lehetek az ufók? Valóban földönkívüli repülő korongok, vagy csak egyszerűen olyan katonai szerkezetek, melyeket emberek irányítanak, titkos hadműveletek során, és amikkel a lakosság, és más országok után kémkednek?

Sokáig nagy kérdés volt ez, és még a mai napon is nagyon nagy talány.

Azonban 2007-ben készítettek Törökországban egy olyan felvételt, melyen az egyik ilyen égen repülő szerkezetnek még a pilótái is kivehetőek voltak.

És a felvétel tanulsága szerint nem emberekről van szó...

Ráadásul nem is egy ilyen felvétel látott napvilágot. A felvételeket Yalcin Yalman éjjeliőr készítette 2007, 2008 és 2009 folyamán Törökországban.

Nem tudom, mik lehettek. Többször is filmeztük, de teljesen ismeretlenek voltak a számunkra. Nagyon izgatott lettem, amikor megláttam, és azt szeretném, hogy a világ tudja, az UFO-k léteznek." - állította Yalcin egy későbbi megkeresés alkalmával.

Az azonosítatlan tárgyat hosszú időn keresztül figyelték, mire rájöttek, hogy rendszeres időközönként lehet látni a Márvány-tenger felett éjszakánként.

Yalcin elmondása szerint rengeteg órányi anyag készült, és ezeknek cska egy részét tette közzé, azokat, amiken legjobban látszik az égen röpködő idegen tárgy, és annak pilótái.

Egyértelműen látszik, hogy valós objektumról van szó, tehát nem manipulált volt a felvétel, ezt a későbbi szakértői vizsgálatok is kimutatták. Nem csak az ufók fémszerkezete, és felépítése volt viszonylag jól kivehető, de a benne ülők is, akik leginkább az általunk csak kis szürkékként emlegetett lényekre hasonlítottak.

Ráadásul Yalcin állítását, és a videó felvételeket, amiket készített több száz szemtanú is alátámasztotta.

Akkoriban sokan látták ezt az égen röpködő valamit, csak senki sem tudta, hogy mi lehetett. 4 hónapon át észleltek különféle fénylő gömböket is, és hatalmas, szivar alakú tárgyakat a Márvány-tenger felett, de ez a tárgy száguldott legtöbbször keresztül az égbolton.

Az ufó szakértők elemzése szerint a filmre vett tárgyak strukturáltak, és nem tévesen azonosított természeti jelenségek, repülőgépek vagy csillagászati objektumok.

A szkeptikusok ezzel nem értenek egyet, és szerintük a Yalcin által készített amatőr felvételek nem többek, mint egy ügyes kivitelezésű hamisítvány.

Hogy valóban ezek a legfontosabb ufó felvételek ma a világon, melyek bizonyíthatják az idegenek létét, vagy sem, arról tehát megoszlanak a vélemények.

A legfontosabb talán az, hogy mi magunk, átlagemberek mit hiszünk a dolgokról. Vajon egyedül vagyunk a világegyetemben? Vagy vannak rajtunk kívül mások is, akik időnként ellátogatnak bolygónkra?

Vagy akár már itt is élnek?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 310248

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet