Titkok az Aurora szuperfejlett kémrepülő körül

2017. március 7., kedd




Létezik, vagy soha el nem készült Amerika valaha létezett, legnagyobb titokban tartott repülő szerkezete?

Az Aurora jelenséget sokan egybemossák ma az ufó jelenséggel. Az az igazság, hogy a kettő szorosan összefügg. Állítólag az Aurorát ugyanis idegen technológia felhasználásával tervezték annak idején.

De mi is ez az Aurora, és miért ennyire fontos, miért övezi még ma is számtalan titok a létezését, vagy épp nem létezését?

Sokan biztosan megkérdezték most magukról, hogy mi is ez az Aurora projekt?

Az Aurora hivatalosan sohasem létezett. Egy olyan kémrepülő, mely el sem készült, sőt, tervrajzok sem léteznek róla. Nem azért, mert ez valóban így lett volna, hanem azért, mert az amerikai kormány következetesen tagad mindent, ami az Aurorával kapcsolatos.

Ma úgy tudja a világ, hogy létezett egy bizonyos fekete projekt, melynek keretében modern, újgerenációs kémrepülőgépeket fejlesztettek titkos katonai támaszpontokon, és egyes források szerint az 51-es körzetben is.

A hidegháború végével azonban már nem volt prioritás, túl sok anyagi forrást emésztett fel a fekete projekt, ezért leállították, és az SR-71-es kémrepülő volt az utolsó ilyen, mely ennek égisze alatt született meg.

A valóságban azonban a projektet sohasem állították le, és a legnagyobb titokban újabb és újabb kémrepülők születek.

Ráadásul az egyik már egy olyan nem evilági technológiával volt felszerelve, amit az idegenektől sajátítottunk el.

Létezett többek között egy TR-3B kódjelű speciális kémrepülő, mely antigravitációs hajtóművel volt felszerelve, és képes volt olyan sebességgel repülni, olyan elven, amiről korábban nem tartottuk lehetségesnek a repülést.

Ez a TR-3B később Auroraként is emelgetve lett egyes titkos katonai dokumentumokban, melyek kiszivárogtak. A repülőgép háromszög alakú volt, hatalmas világító panelekkel az alján, mely a műszaki leírások szerint nem is lámpa volt, hanem az antigravitációs hajtóművek vájatai.

Maga a gép ráadásul igen terebélyes is volt. becslések szerint legalább egy futballpálya hosszú és széles volt.

A gép belsejében hihetetlenül hideg hőmérsékleten keringő folyékony higanyplazma segítségével annyira gyorsan tudott közlekedni a légkörben, hogy állítólag alig 10%- légellenállást lehetett csupán tapasztalni az utazások során.

Éppen ezért nem csak pehelykönnyűnek hatott, de nagyon jól manőverezhető volt. A fizikát meghazudtoló légköri manőverekre volt képes a levegőben, és ki lehetett vele utazni a Föld körüli pályára is.

Ráadásul megfelelő álcázási technológiát is kapott, melynek bekapcsolásával a beszámolók szerint képes volt eltűnni is az égről.

Hogy ez milyen elven működött, azt nem tudni,d e nagyon sokan kapcsolatba hozzák az Aurora projektet az 1947-ben Roswellnél lezuhant idegen csészealjjal.

Valószínűleg annak műszaki paramétereit tanulmányozva jöttek rá a tudósok az antigravitációs hajtóművek működési elvére, és az álcázó berendezésekre, így voltak képesek később megépíteni a TR-3B-t is.

Sokak szerint ez a szupertitkos kémrepülőgép volt a ma szintén legendásnak számító Fekete Manta, azaz Black Manta repülőszerkezetnek.

Ez utóbbi ma a világ legmodernebb gépének számít, melynek létezését szintén nem ismerik el, sőt, tagadják. Nem véletlen teszik ezt, hiszen egyes források szerint a szerkezet 50-100 évvel megelőzi a mai technológiát.

összeesküvés titkos katonai projektek titkos dokumentumok titkos katonai programok


Megtekintések száma: 45310





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet